ASP HANDBOEIEN STIJF ALUMINIUM (TACTISCH)

€199,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Compacte en ergonomische handboeien, uitzonderlijk sterk.ASP Handboeien Stijf (Tactisch) gemaakt van aluminium met een polymeer plastic hoes, stevig slot en slot met een borgtand.
Artikelnummer: 840517

De ASP Handcuff Rigid Aluminium (Tactical) is gemaakt van extra gehard aluminium met een polymeer coating, waardoor de kans op blessures wordt verkleind. Het heeft een stijf slot dat de bewegingsvrijheid van de handen van de gebonden persoon bijna volledig beperkt. De ASP aluminium handboeien is 30% lichter dan conventionele stalen handboeien en is een van de meest robuuste en moderne handboeien op de markt.
De ASP Handcuff Rigid (Tactical) heeft een vergrendelingseenheid met een vergrendelingstand en een extra dubbele vergrendelingsfunctie. Een kijkvenster laat zien of de dubbele vergrendeling is geactiveerd. De handboeien kunnen aan beide kanten worden gesloten en vergrendeld, zodat u ze niet per ongeluk op de verkeerde manier kunt omdoen.
De lock units van de ASP handboeien kunnen worden omgewisseld voor andere, los verkrijgbare, ASP lock units, er hoeven dus geen nieuwe handboeien aangeschaft te worden.

Geel = Tactisch, 1 borgtand.
Blauw = High Security, 2 vergrendeltanden.
Groen = Europees, 3 vergrendeltanden.

Details:
Extra gehard aluminium (7075 T6).
Polymeermantel en afgeronde randen om het risico op letsel te verminderen.
Stijve pal.
Dubbele vergrendelingsfunctie met kijkvenster.
Verwisselbare (Tactische) sloteenheid met een borgtand.
Inclusief 1 sleutel double-lock borgpen op de sleutelkop.

Afmetingen: ca. 23 x 8 cm.
Gewicht: ongeveer 300g

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »