Wisport Rugzak Raccoon 85L met zijzakken

€259,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Nieuwste generatie overlevingsrugzak met een capaciteit van 85L. Hoog comfort en ondersteuning. Uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid in de meest extreme omstandigheden. 5 jaar full garantie.
Beschikbaar Januari 2021 ( zwart)

Opgelet : Olive op stock en sommige camo print alsook  stuur ons één mailtje aub !

 

De Raccoon 85 liter-rugzak maakt deel uit van de Wisport-lijn van de nieuwste generatie survivalrugzakken. Het is gemaakt van extreem duurzaam Cordura Nylon en ontwikkeld in samenwerking met Poolse strijdkrachten.

Hoofdcompartiment kan eenvoudig in twee kleinere secties worden verdeeld door middel van een interne compartimentverdelingskap, waardoor het bovenste gedeelte van 2/3 van de capaciteit en het onderste gedeelte van ongeveer 1/3 van de totale capaciteit ontstaat. De interne capuchon wordt geleverd met een trekkoord, waardoor een gedeeltelijke overspanning lange voorwerpen (opgerold schuimkussen, statief, etc.) kan dragen. De achterkant van het hoofdvak heeft een groot plat vak, dat kan worden gebruikt voor het vervoeren van een laptop of een klein radiostation. Boven het platte zakje zit een klein zakje met rits, haak voor bevestiging van de hydratatiezak en doorvoergat voor hydratatieslang of antennes. Het doorgangsgat zelf is beschermd tegen water dat langs de slang of de lucht druppelt. De toegang tot het hoofdvak is mogelijk vanaf de bovenkant of vanaf de onderkant door de klep die is afgesloten met een dikke, dubbelzijdige plastic Wisport-ritssluiting. De bovenste flap van de rugzak is afneembaar en heeft twee zakken - ook met duurzame Wisport-ritsen. Bovendien wordt deze rugzak geleverd met twee afneembare zijvakken met een inhoud van 9 liter elk. Beide zakken zijn voorzien van MOLLE singels en zijn beveiligd met een kleine sneeuwkraag met trekkoord en gespsluiting.

Het belangrijkste voordeel van de Raccoon 85-rugzak ,, volledig instelbaar. Dankzij het ergonomische FAS-dragersysteem kan de rugzak tijdens het rijden worden aangepast, afhankelijk van de hellingshoek of stijging. Deze functie is ook handig wanneer u extra apparatuur draagt, zoals een tactisch vest of een borddrager.

Brede en ergonomisch gevormde schouderbanden en gevoerde heupgordel helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen en de druk te verminderen. De riem kan eenvoudig worden losgemaakt van de rugzak, waardoor het gebruik van modulaire wapenriemen samen met een tactisch vest mogelijk is. Quick-release Fastex-gespen zorgen ervoor dat de rugzak snel op de grond valt wanneer dat nodig is. De riem heeft ook een set Grimloc vergrendelende D-ringen aan beide zijden voor het bevestigen van extra accessoires.

Met de compressieriemen kan de rugzak worden aangepast aan de maat van de gedragen set en wordt voorkomen dat deze in de tas verschuift, wat onnodig lawaai, ongemak en verstoring van de balans kan veroorzaken. Voorkant van de rugzak, zijpanelen en het deksel heeft meerdere MOLLE-bevestigingspunten voor de riem, waarmee verschillende MOLLE-accessoires kunnen worden bevestigd, d.w.z. rugzakken, EHBO-koffers en zakjes. Bovendien maken meerdere nylon riemen de buitenkant mogelijk van veel grotere items die niet binnen passen, of omdat ze bij de hand moeten blijven. Dankzij dit kan de totale capaciteit van de rugzak aanzienlijk groter zijn dan nominaal 85 liter.

Onder de vele interessante ontwerp-oplossingen van deze rugzak zijn rubberen handgrepen aan beide zijden, die perfect zijn bij het oversteken door  rivier-crossing of om de rugzak van de grond te tillen. Bovendien wordt de Raccoon-rugzak standaard geleverd met regenhoes, verborgen in het compartiment aan de onderkant van de tas bevestigd met klittenband.

Capaciteit: 85L
1 hoofdvak met twee afzonderlijke kamers
2 zakken met rits
2 zijzakken met trekkoorden
2 afneembare zijzakken met trekkoorden en gespen
Snel loskoppelsysteem
FAS Plus Militair draagsysteem
Verstelbare schouderbanden en ruggedeelte opgevuld met luchtgaas
Versterkte, vergrote en verstelbare heupgordel met gespen
Borstband met gesp
Zwart gelakt aluminium frame
Opgeheven en afneembaar deksel met klittenband en gespen
Luspaneel op het deksel
Sneeuwkraag met trekkoord
Maakt het gebruik van drinksystemen mogelijk
Doorgang naar het hoofdvak voor een drinkbuis
Bevestigingsbeugels voor hydratatieslangen op beide schouderbanden
Rubberen handgrepen aan beide zijden
Nylon riemen voor het bevestigen van slaapzak
Lussen en elastische banden op schouderbanden
MOLLE compatibel met meerdere bevestigingspunten
Compressiebanden aan zijkant en voorkant
Duurzame Wisport-ritsen
Duraflex & ITW NEXUS gespen
Regenhoes op bodem (inbegrepen)
Alle naden beveiligd
Materiaal: Cordura Nylon
DuPont Teflon-stofbescherming
Afmetingen: ca. 26 "x15" x13 "(65x38x34cm)
Gewicht: 3300 gram
Fabrikant: Wisport
Gemaakt in Polen
5 jaar fabrieksgarantie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »