Wisport Rugzak Raccoon 65L with side pockets

€249,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Nieuwste generatie overlevingsrugzak met een capaciteit van 65L. Hoog comfort en ondersteuning. Uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid in de meest extreme omstandigheden. 5 jaar full garantie.
De TOP rugzak !! WACHTIJDEN TOT 6 weken en meer !!
 •   • De Raccoon 65 liter-rugzak, onderdeel van de Wisport-lijn , de nieuwste generatie overlevingsrugzakken,  gebaseerd op het bekende concept van zijn voorgangers de 85 liter, een compromis tussen grootte en gewicht. Het is gemaakt van extreem duurzaam Cordura Nylon en ontwikkeld in samenwerking met Poolse militaire eenheden !

  Het hoofdcompartiment kan gemakkelijk worden verdeeld in twee kleinere secties met behulp van een interne kamerverdelingskap, waardoor het bovenste gedeelte van 2/3 van de capaciteit wordt gecreëerd en de onderste van ongeveer 1/3 van de totale capaciteit. De interne kap is voorzien van een trekkoord, waarvan een gedeeltelijke overspanning het dragen van lange items mogelijk maakt (opgerold schuimrubberen pad, statief, etc.). De achterkant van het hoofdvak wordt geleverd met een grote, hydratatie-compatibele platte zak, die ook kan worden gebruikt voor het dragen van een laptop of een klein radiostation. Boven het platte vak bevinden zich een klein vak met rits, haak voor bevestiging van de hydratatietas en doorvoergat voor drinkslang of antennes. Het doorgangsgat zelf is beschermd tegen het druppelen van water langs de slang of de lucht. De toegang tot het hoofdcompartiment is mogelijk vanaf de bovenkant of de onderkant via de flap afgesloten met een dikke dubbelzijdige rits. De bovenste flap van de rugzak is afneembaar en heeft twee interne zakken - ook met duurzame ritssluitingen YKK

 • Bovendien is deze rugzak voorzien van twee afneembare zijvakken met een capaciteit van 9 liter elk. Beide zakken zijn voorzien van MOLLE-banden en zijn vastgezet met een kleine sneeuwkraag met trekkoord en gespsluiting.

  Het grote voordeel van de Raccoon 65-rugzak is een volledig aanpasbaar FAS Plus ergonomisch militair draagsysteem.  Deze functie is ook handig bij het dragen van extra uitrusting zoals een tactisch vest of plate-carrier.

  Brede en ergonomisch gevormde schouderbanden en gevoerde heupriem helpen om het gewicht gelijkmatig te verdelen en de druk te verlichten. De riem kan gemakkelijk van de rugzak worden losgemaakt, waardoor het gebruik van modulaire wapenriemen samen met een tactisch vest mogelijk is. Snelsluitende, extreem duurzame gespen zorgen ervoor dat de rugzak snel op de grond valt als dat nodig is. De riem beschikt ook over een Grimloc vergrendeling D-ring voor eenvoudige bevestiging van extra accessoires.

  Met meerdere compressieriemen kan de rugzak worden aangepast aan de maat van de draagtas en voorkomen dat hij verschuift in de tas, wat onnodig lawaai, ongemak en verstoring van de balans kan veroorzaken. Voorkant van de rugzak, zijpanelen en het deksel hebben meerdere MOLLE-bevestigingspunten voor de riem, waarmee verschillende MOLLE-accessoires kunnen worden gemonteerd, zoals rugtassen, EHBO-koffers en zakjes. Bovendien maken veel nylon banden de externe bevestiging mogelijk van veel grotere items die niet in de verpakking passen, of omdat ze bij de hand moeten blijven. Hierdoor is de totale capaciteit van de rugzak aanzienlijk groter dan 65 liter.

  Van de vele interessante ontwerpoplossingen van deze rugzak zijn er duurzame rubberen handgrepen aan beide zijden, die perfect zijn bij het oversteken van fords (rivierkruisingen) of het opheffen van de rugzak vanaf de grond. Bovendien is de Raccoon-rugzak voorzien van een regenhoes als standaard accessoire, verborgen in het vak aan de onderkant van de tas en bevestigd met Hook and Loop.

  Capaciteit: 65 liter
  Hoofdcompartiment met twee afzonderlijke kamers
  Twee klepzakken met ritssluiting
  Twee zijzakken met trekkoorden
  Twee interne zakken met ritssluiting
  Twee afneembare zijzakken met trekkoorden en gespen
  Draagsysteem FAS Plus Military
  Verstelbare schouderbanden en ruggedeelte opgevuld met luchtgaas
  Verstevigde, vergrote en verstelbare heupriemriem met Quick Release ITW Nexus-gesp
  Verstelbare borstriem met duurzame Quick Release-gesp
  Staat het gebruik van drinksystemen toe
  Doorgang naar het hoofdcompartiment voor een drinkbuis
  Sterke Duraflex drinkslangbevestigingsbeugels op beide schouderbanden
  Met rubber beklede handgrepen aan beide zijden
  Nylon riemen voor het bevestigen van slaapzak
  Lussen en elastische banden op schouderbanden
  MOLLE compatibel met meerdere bevestigingspunten
  Compressiebanden aan de voor- en zijkant
  Extreem duurzame gespen
  Regenhoes aan de onderkant (inbegrepen)
  Alle naden beveiligd
  DuPont Teflon-textielbescherming
  Materiaal: Cordura
  Uitwendige afmetingen: (60x35x31cm)
  Gewicht: 3200 g
  Vijf jaar fabrieksgarantie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »