5.11 APEX-BROEK TACTISCHE REEKS Zwart

€84,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Zwarte kleur
Door zijn functionaliteit en bewegingsvrijheid is de 5.11 Apex Pant in alle opzichten perfect voor gebruik of voor buitenactiviteiten. Volledige prestaties door slimme uitrustingsdetails die het comfort en de functionaliteit verhogen
Artikelnummer: 149530.305.712

media/image/FWB-511-Markenbanner-10-2020.jpg

Door zijn functionaliteit en bewegingsvrijheid is de 5.11 Apex Pant in alle opzichten perfect voor gebruik of voor buitenactiviteiten. Volledige prestaties door slimme uitrustingsdetails die het comfort en de functionaliteit verhogen. De gedeelde dijbeenzakken zijn voorzien van een ritssluiting. Er zijn ook twee ruime dubbele achterzakken. De focus van de 5.11 Apex Pant ligt op pasvorm en ergonomie.

De dynamische vorm is vooral belangrijk voor veeleisende toepassingen, terwijl de 5.11-snede manoeuvreerruimte biedt in centrale gewrichtsgebieden en zo voor extra, toepassingsspecifieke bewegingsvrijheid zorgt. Het elastische verstelsysteem in de tailleband zorgt voor extra comfort.


De gepatenteerde Flex-Tac-stof heeft een mechanische rek in het garen met blijvende flexibiliteit voor maximale bewegingsvrijheid. Het materiaal is verwerkt in een onopvallend ripstop weefproces en is water- en vuilafstotend dankzij de TEFLON®-coating.

Details:
2 steekzakken.
2 + 2 achterzakken.
2 cargozakken met ritssluiting en geïntegreerde zakken voor mobiele telefoon en tijdschriften.
Comfortabele elastische tailleband.
Sluiting met dubbele knoop.
YKK®-ritssluiting.
Voorgevormde knie.
Ingenaaide tunnel in de tailleband voor plastic handboeien.
Dankzij de Teflon®-coating rollen vuil en vocht van het oppervlak.

Gewicht: ca. 535 g (maat 32/32).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »