Claw Gear OPERATOR COMBAT PANTS Multi Cam NYCO

€169,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Operator Combat pant legt de focus op pasvorm en veelzijdigheid., één echte tacktische broek voor de Operator wereldwijd !
Universele missie-broek met perfecte pasvorm en uitgebreide functies
Artikelnummer:  19938

De broek beschikt over het beproefde systeem voor het verstellen van de taille met elastische componenten voor beter comfort en absorptie van lichaamsbewegingen. De geïntegreerde hoofdzakken op de dijen bieden voldoende ruimte en bieden een afzonderlijk compartiment voor de smartphone van de gebruiker - alles is toegankelijk, zelfs als u handschoenen draagt. Een klein zakje aan de buitenzijde van de dij wordt geconstrueerd om een ​​mes of een pistool te bergen. Het kniegebied is uitgerust met een handige ingaande kniehoogteverstelling, opgeborgen in de voorste hoofdzakken. Het modulaire kniebeschermercompartiment maakt het gebruik van een groot aantal verschillende kniebeschermers van verschillende merken mogelijk. We bevelen met name de optioneel verkrijgbare TRUST HP van D3O aan met uitstekende kniebescherming. Deze pad kan worden geïnstalleerd via de knoopsgaten die om deze reden zijn geïntegreerd in het concept van de broek.

De Operator Combat Pants wordt geleverd met nog meer functies: het riemgebied is geoptimaliseerd voor rigger & veiligheidsgordels en voor bretels en is comfortabel door het gebruik van zachte materialen. Aan de binnenzijde van de achterzijde bevindt zich een verborgen zak die kan worden gebruikt voor documenten, b.v. een paspoort. Het binnenste kniegebied is uitgerust met een handige en vochtafvoerende stof voor optimale zweetabsorptie. Helemaal onderaan de broek kun je de uiteinden van de broekspijpen vastmaken met de haken aan je schoen om te voorkomen dat de broek omhoog beweegt. Ondanks de comfortabele pasvorm zijn de robuustheid van de broek en de gereduceerde nIR-handtekening (niet geldig voor Multicam Polycotton) uitstekend. YKK-ritsen en hoogwaardige naaigaren zijn verwerkt. Alle hoofdnaden zijn drievoudig gestikt voor extra duurzaamheid, veel zwaar gebruikte plekken worden verder versterkt met trenssteken.

 

 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32 Operator Combat Pant Multicam NYCO (Clawgear) 29/32

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »