Woolpower 400 GRAM / M2

€17,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Woolpower is een technisch hoogstaand product dat is voortgekomen uit jaren van intensief onderzoek en ontwikkeling. 100 procent wool !! Top produkt geen blaren meer en koude voeten !
Zacht, warm en comfortabel
 • Woolpower is een Zweeds kledingmerk dat een compleet concept voert in wollen onder- en bovenkleding.

  Afbeeldingsresultaat voor woolpower logo

  De kleding wordt over de hele wereld gedragen; als werk- en vrijetijdskleding onder veeleisende omstandigheden, door gebruikers die hoge eisen stellen aan comfort, prestaties en veiligheid. 

  Woolpower sokken zijn verkrijgbaar in 4  diktes: 200, 400, 600 en 800gr/m2.

  De sokken kunnen gecombineerd worden in verschillende diktes, afhankelijk van de temperatuur en de activiteit

  Wol bezit het unieke vermogen om vocht op te nemen en af te voeren, terwijl het tegelijkertijd ook in vochtige toestand warm blijft.

  Deze eigenschappen maken de stof bij uitstek geschikt voor de fabricage van warme onderkleding.

  Woolpower wordt vervaardigd van de fijnste merinowol die wordt gecombineerd met kunstvezels die de stof sterker maken. Met het oog op een optimaal draagcomfort en een goede pasvorm wordt de kleding naadloos rondgebreid in speciale breimachines. De typische Terry knitbestaat uit een lusvormige weving aan de binnenkant van de meeste Woolpower producten. Deze kleine lussen houden extra lucht vast en kunnen extra veel vocht naar de buitenkant van het kledingstuk transporteren.

  De focus van Woolpower producten ligt op functionaliteit, met zo weinig mogelijk naden en contactpunten. Gemaakt van zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt.

  Alle artikelen uit de Woolpower collectie kunnen in de wasmachine gewassen worden op 60°.

 • Afbeeldingsresultaat voor woolpower logo
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »