Extrema Ratio SETHLAN

€379,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Extrema Ratio Sethlans is een stevig werkmes met een vaststaand lemmet dat geschikt is voor diverse taken, zoals survival en bushcraft.
Artikelnummer: SETHLANS STONE WASHED

+18 jaar !!

De Extrema Ratio Sethlans is een stevig werkmes met een vaststaand lemmet dat geschikt is voor diverse taken, zoals survival en bushcraft. De Sethlans is ontwikkeld in samenwerking met FISSS (Italian Association for Sports and Experimental Survival). Het lemmet van de Sethlan is gemaakt van Böhler N690-staal, gehard op 58 HRC, is 107 mm lang en 4-6,3 mm dik.
Het mes wordt geleverd met G10-handvatten, die het typische ergonomische ontwerp hebben van de Extrema Ratio-handvatten. De handvatten zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen door paracord koord. De schede is gemaakt van zeer licht en minimalistisch Kydex. Het kan worden gedemonteerd en aangepast voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers. De Kydex foedraal kan met de nylon beugel aan riemen of MOLLE platformen worden bevestigd. Een 2-componenten slijpsteen en een vuurstaal maken de Sethlans compleet.

Details:
Droppoint-mes.
Geribbelde duimsteun.
Continu Erl.
Afneembare handgrepen van G10-materiaal.
Lanyard-opening.
Kydex schede.
MOLLE compatibele riemhouder.
2-componenten wetsteen met tas.
Fire staal.
Paracord koord.

Lemmetlengte: 107 mm.
Dikte lemmet: 4-6,3 mm.
Totale lengte: 194 mm.
Gewicht: ongeveer 224 gram.

Extrema Ratio® is gecertificeerd volgens UNI EN ISO 9001: 2008 en NATO Code (N / CAGE) AD856.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »