EnGarde Flex PRO SK 1 / Flex PRO IIIA

€789,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De nieuwste ultra-dunne ballistische beschermende vest FLEX-PRO deze panelen zijn voorzien van de nieuwste Dyneema® Force Multiplier-technologie. OPGELET ! T-shirt Carrier  dient u apart te kopen om de " vest  " te vervolledigen !!
Het FLEX-PRO-SK1 ™

T shirt Carrier  dient u apart te kopen om de " vest  " te vervolledigen !!

De FLEX-PRO ™ is het lichtste en meest geavanceerde ballistische pakket in de EnGarde®-lijn van zachte pantserpanelen. Het is een ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een uiterst verbergbare oplossing met de hoogste mate van bescherming. Voor dit flexibele paneel hebben we Dyneema® Force Multiplier Technology opgenomen. Het resultaat is een zacht pantserpaneel dat een van 's werelds lichtste NIJ Level IIIA-oplossingen is.

Het ultradunne ballistische beschermende vest FLEX-PRO-SK1 ™ is voorzien van de nieuwste Dyneema® Force Multiplier-technologie.
Het FLEX-PRO-SK1 ™ -paneel is ons nieuwste en meest flexibele SK1-gecertificeerde vest en momenteel het lichtste SK1-vest op de markt.
De hoge kwaliteit van de FLEX-PRO-SK1 ™ -serie geeft ons 10 jaar garantie op de ballistische eigenschappen van dit model.

De FLEX-PRO ™ overtreft de nieuwste NIJ-normen voor sterkte en duurzaamheid, terwijl het gewicht wordt geminimaliseerd en de flexibiliteit en het comfort worden geoptimaliseerd. Compromisloze kwaliteit en geavanceerde techniek is waarom de FLEX-PRO ™ ons vlaggenschip is.

De set omvat

Soft armour panels

Deluxe mesh carrier

Draagtas

Certificatie garantie ( 7 of 10 jaar , naargelang het type )

 

EnGarde® is toegewijd voor het beschermen van levens van onze klanten door de allerbeste kogelvrije kleding en ballistische producten te leveren. Onze klanten omvatten wetshandhaving, particuliere beveiliging, militair personeel, non-profit organisaties en particulieren uit verschillende industrieën die in gevaarlijke gebieden werken.

Ons kogelvrije vest begint met de beste materialen die beschikbaar zijn over de hele wereld. Vervolgens combineren we die best-in-class kogelwerende materialen met superieure engineering en ergonomie om onze vesten het meest comfortabel te maken voor langdurige situaties, zelfs in de heetste klimaten!

EnGarde® is gevestigd in Europa en biedt fabrieksgerichte prijzen aan onze klanten. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en onze persoonlijke benadering van klantenservice met snelle, eenvoudige en open communicatielijnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »