ARKTIS VULCAN JACKET

€259,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Vulcan Jacket van Arktis is een lichtgewicht, sterk isolerende tussenlaag met PrimaLoft® Gold-isolatie. Hierdoor ontstaat er alleen of in combinatie met een wind- en waterafstotende jas zoals de Arktis Stealth Jacket een perfecte combinatie.

Arktis

De Vulcan maakt deel uit van de nieuwe Elite Range en is de meest geavanceerde thermische kleding van Arctic. Tussen de winddichte binnen- en buitenlagen is de jas voorzien van Primaloft® Gold-isolatie (100 g op het lichaam en 60 g op de armen), wat uitstekende thermische eigenschappen biedt zonder ongewenst gewicht of verlies van bewegingsvrijheid.
De twee grote voorzakken met YKK-ritsen en binnenzakken bieden praktische en veilige opbergruimte voor mobiele telefoons of andere communicatieapparatuur.

De twee voorzakken hebben verborgen verstelpunten waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De ruime capuchon is op drie punten volledig verstelbaar en heeft een bedrade rand die maximale controle over de pasvorm biedt, zodat het perifere zicht tijdens het dragen niet wordt belemmerd.

De binnenzak van de Vulcan Jacket van Arktis kan ook gebruikt worden als opbergzak voor de jas zelf.

Details:
Lichtgewicht ripstop-stof.
Waterafstotende DWR-coating.
PrimaLoft® Gold-isolatie.
Tweeweg YKK-rits over de volledige lengte met kinbescherming.
Verstelbare capuchon.
Flexibele mouwzomen.
Verstelbare elastische zoom met trekkoord.
2 handzakken met YKK-ritsen.
2 bovenarmzakken met YKK-ritsen en klittenband voor ID-identificatie.
1 binnenzak (pakzak voor de jas)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »