Velcro Patch Medic -

€3,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Deze nieuwe patch is speciaal gemaakt voor paramedici - de echte beschermengelen van onze verdedigers.
Artikelnummer: 51432008
  • Koop 10 voor €3,50 per stuk en bespaar 10%

 

 

 

 

De symboliek van de paramedische patch verdient speciale aandacht en heeft zijn wortels in de oude beschavingen van het Oosten, Griekenland en Egypte. De patch toont een caduceus - een staf met vleugels waar twee slangen omheen zijn gewikkeld. Sinds de 19e eeuw dient het beeld als symbool van de geneeskunde en wordt het ook beschouwd als de personificatie van de sleutel die de grens opent tussen duisternis en licht, goed en kwaad, leven en dood.

"Star of Life" is het belangrijkste embleem van de Emergency Medical Service. Volgens een legende symboliseren de zes punten van de ster de zes hoofdtaken die paramedici in noodsituaties oplossen: detectie, melding, passende reactie, assistentie ter plaatse, assistentie tijdens transport en overdracht naar een gespecialiseerd assistentiecentrum.

Deze patch is gemaakt van hoogwaardig Cordura 500D-materiaal, dat bestand is tegen slijtage en hoge belastingen. De afbeelding is aangebracht met gekleurd borduursel, waardoor de patch verfijnder wordt. Hecht aan kleding, tassen, rugzakken of uitrusting met klittenband.


.

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »