Helikon-Tex GREYMAN JACKET Earth Brow /black

€69,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
NIEUW !! Het comfortabele ontwerp beperkt de beweging niet en stelt u in staat zich te concentreren op actie in het veld.
Artikelnummer: KU-GMN-DC-0A01A-B02
  • kolaż 1
  • Met het urban GREYMAN-jack ga je gemakkelijk op in de massa.

     Hiervoor zijn de inzetstukken van elastisch Versastrech Lite-materiaal onder de oksels genaaid, terwijl de rest van de jas is gemaakt van duurzaam DuraCanvas-materiaal. De taille en manchetten zijn verstelbaar met lipjes en duurzame Canadese knopen. De GREYMAN jas is voorzien van een ritssluiting met afscheurfunctie, zodat deze in geval van nood eenvoudig los te maken is. De capuchon en de klassieke kraag werden vervangen door een stijlvolle opstaande kraag.

    Het GREYMAN-jack heeft veel ruimte voor nuttige items, EDC, enz. Twee externe zakken met ritssluiting zijn uitgerust met een kleine organizer. Twee interne vakken bieden plaats aan zelfs AR-geweermagazijnen. Daarnaast is er een binnenzak op de linkerborst voor de portemonnee, documenten, enz.

    Het GREYMAN-jack is een ander product dat is gemaakt naar het idee van de zogenaamde grijze man - een persoon die voorbereid is maar verborgen blijft in de stadsmenigte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »