First Tactical SLASH & FLASH HARD KNUCKLE GLOVE

€53,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
First Tactical Slash & Flash Hard Knuckle Glove heeft een Kevlar®-gevoerde handpalm die Level II-gecertificeerd is en een vlambestendig Nomex®-jersey zodat je klaar bent voor elke situatie.
Komen terug binnen in de helft van de maand Februari !!
 • INNOVATIVE FEATURES

 • SNIJBESTENDIGE PALM


  De met Kevlar® beklede palm is gecertificeerd volgens Cut Resistance Level II en biedt de gemoedsrust aan de operators die scherpe objecten hanteren terwijl ze aan het werk zijn.

   

  VLAMBESTENDIG


  De Slash & Flash Hard Knuckle Glove is voorzien van een Nomex®-jersey met vlambestendige siliconen overdruk die veiligheid biedt, evenals verbeterde stretch en herstel.

   

  TOUCHTAC ™ VINGERTIP CONSTRUCTIE


  De punt van de wijsvinger is niet voorzien van Kevlar ™, waardoor de handschoen een vriendelijker en gevoeliger touchscreen heeft dan ooit tevoren.

 • PRODUCTDETAILS
  Een tactische handschoen die zowel betrouwbaar als duurzaam is, zonder de mobiliteit van lichtere slijtage-alternatieven op te geven. Afgewerkt met een harde TPR-knokkelbescherming en een TouchTac ™ vingertop. Dit ontwerp komt samen om u de meest complete en functionele tactische handschoen te geven die beschikbaar is.

  GEGEVENS
  Machinewasbare geitenhuidpalm voor langdurig gebruik
  Kevlar® bekleed met palm
  Nomex®-jersey

  SNIJBESTENDIGE PALM
  De met Kevlar® beklede palm is gecertificeerd volgens Cut Resistance Level II en biedt gebruikersgemak bij het hanteren van scherpe voorwerpen terwijl ze aan het werk zijn.

   

   
   
   
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »