Helikon-Tex® SAS Smock - Duracanvas - Coyote

€89,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Nieuw !
4 kleuren ( zet in de opmerking uw kleur aub ! )
Traditie en functionaliteit: nieuwe editie
Het militaire kieljack keert terug in een verbeterde versie. We hebben klassieke elementen behouden maar verrijkt,
Artikelnummer: KU-SAS-DC-11-B02

De SAS Smock is volledig voorzien van een ritssluiting en vult de kloof tussen twee anoraks in het Helikon-Tex-aanbod: het zwaardere en geavanceerdere Anorak Pilgrim Jacket en het lichtere Anorak Woodsman Jacket. De hele kiel is gemaakt van Duracanvas-materiaal dat geschikt is voor waxen en verhoogt de bescherming tegen lichte regen en sneeuw. Licht en universeel Het SAS Smock Jacket is veelzijdig vanwege de eenvoudige snit en de mogelijkheid tot verstelling op meerdere plekken.

De lichtkap is in twee vlakken verstelbaar. Dankzij deze oplossing kan de capuchon nauwkeurig worden aangepast aan het hoofd, afhankelijk van de weersomstandigheden, hoed, enz. Dankzij twee paspels - één in de taille, de andere aan de onderkant - kunt u de mate van hechting van de jas aanpassen aan uw wensen. het lichaam. Zo kunt u de ventilatie onder de jas naar behoefte verhogen of verlagen. Een extra gemak zijn de ventilatieopeningen onder de oksels. Gecombineerd met een lichtgewicht constructie maakten ze een jas voor elk weertype, van zomer tot winter. Veel zakken en comfort ondanks zijn militaire roots werkt de SAS Smock uitstekend als bushcraftjack. Dit komt vooral door de eenvoudige maar goed doordachte snit en capaciteit. Ons kieljack heeft acht zakken. Aan de buitenkant vier klassieke, vierkante zakken vastgemaakt met Canadese knopen.

Het is een eerbetoon aan de iconische Britse uniformjassen en hun functionaliteit. Een zak met een knoop op de tape is gemakkelijker te openen en het risico dat de knoop eraf valt is minimaal. Onder de bovenste zakken bevinden zich nog twee zakken, vastgemaakt met ritsen aan de zijkant. Ze zijn het beste voor het vervoeren van platte voorwerpen.

Onder de onderste zakken zorgen identieke oplossingen ervoor dat u uw handen kunt verbergen en verwarmen. In elke borstzak zit een speciale lus voor het bevestigen van uitrusting, die deze beschermt tegen verlies. Bushcraft-handschoenen kunnen aan de paracord-lussen aan beide zijden van de jas worden bevestigd. Militair jack - van het slagveld tot bushcraft De inspiratie voor het SAS Smock Jacket was militaire kleding gedragen door SAS-eenheden (Special Air Service) en anderen.

Sinds de Tweede Wereldoorlog waardeerden veel modellen hem vanwege de losse, comfortabele snit, de vele zakken en het lichte materiaal dat beschermde tegen weersomstandigheden. Sinds de jaren veertig tot op de dag van vandaag zijn kieljassen in veel landen populair en worden ze gewaardeerd om hun veelzijdigheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »