Cold steel Walkabout Stick

€52,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Lange verdediging-stok
Kray-Ex ™ handvat met geëxtrudeerde zwarte kunststof
Artikelnummer: CS 91WALK 1

 Cold Steel Walkabout Stick

 

Afbeeldingsresultaat voor Cold Steel 54

 

De iconische wandelstok heeft een welverdiende plaats in de geschiedenis. Elke cultuur heeft immers zijn eigen klassieke interpretatie van de typische wandelstok. Een goede stevige stok was een alledaags accessoire en hulpmiddel. Van de stadsheer tot de hardwerkende boer, elke man had een stok!

Deze geweldige tools waren ooit ongelooflijk gewoon, maar helaas viel het dragen van een stok uit de populaire mode. Cold Steel® is al lang voorstander van een heropleving van deze praktijk en heeft hard gewerkt om mensen aan te moedigen deze eens zo grote traditie terug te brengen! De wandelstok is zoveel meer dan alleen een hulpmiddel voor stabiliteit voor gewonden, zieken of minder validen. Zoals elke wandelaar of buitenman je zal vertellen, is het ook een uitstekend hulpmiddel om ruw, glad, oneffen en verraderlijk terrein te doorkruisen, een handige aanwijzer of sonde - en in moeilijke omstandigheden is het een capabele zelfverdedigingsoptie.

Cold Steel® heeft veel bijval gekregen voor zijn wandelstokken. Deze innovatieve en zeer duurzame moderne polymeerproducten zijn een groot succes geweest en Cold Steel® is er trots op dat het aantal mensen dat elke dag stokken draagt ​​en gebruikt, weer zal toenemen.

De Walkabout was een geliefde klassieker uit de eerdere line-up van Cold Steel®, een favoriet van fans die net smeekte om opnieuw uitgebracht te worden. De nieuwste versie van dit populaire ontwerp is gemaakt van sterk, duurzaam en zeer slagvast polypropyleen. In tegenstelling tot hout is dit polymeer extreem weerbestendig en bestand tegen slechte omstandigheden waardoor een conventionele stok zou barsten, kromtrekken of rotten. De mooie houtnerftextuur biedt een uitstekende grip zonder in te boeten aan comfort of gebruiksgemak, en de eenvoudige constructie uit één stuk polypropyleen maakt het bedrieglijk sterk en toch licht genoeg om de hele dag te dragen en te gebruiken.

De Walkabout is mooi genoeg voor dagelijks gebruik in de stad en sterk genoeg om te wandelen, kamperen of buitenactiviteiten, en is een trotse nieuwe toevoeging aan de geliefde wandelstokserie van Cold Steel®. Koop de jouwe vandaag!

Details:
- Materiaal: polypropyleen
- Totale lengte: ca. 97,8 cm
- Lengte kop: ca. 5,9 cm
- Dikte: ca. 2,5 cm (basis), 3,8 cm (nek)
- Gewicht: ca. 740 g

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »