NitCore VLC 10 QuickCharge 3.0 USB Car Charging Adapter & Multi-Tool

€39,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De NITECORE VCL10 is de ultieme alles-in-één voertuiggadget die je altijd bij de hand wilt hebben.
Ingebouwde fotodectetor maakt snel knipperen mogelijk bij het detecteren van tegemoetkomende voertuigen
Artikelnummer: 27341

NITECORE VCL10 in één oogopslag
QuickCharge 2.0 & 3.0 USB-autolader

Stalen glasbreker 
Magnetisch lichaam
Met zowel QuickCharge 2.0 als 3.0 USB-opladen beschikbaar, kan de VCL10 uw Android- of iOs-apparaten opladen met een maximale snelheid van 2,4 A. Met meerdere beveiligingen om laadstroom en spanning te stabiliseren en kortsluiting te voorkomen, kunt u erop vertrouwen dat uw uitrusting in goede handen is.

Back-uplicht en noodsignaal
Laat u niet vangen in het donker dankzij een witte nood-LED die binnen 90 graden kan worden aangepast om precies te verlichten waar u licht nodig heeft. Met een maximale output van 25 lumen en een batterijduur van 3 uur is dat voldoende licht om uw auto te lezen en te doorzoeken. De VCL10 heeft ook een rood waarschuwingslampje dat knippert om anderen op uw positie te attenderen. Er is zelfs een fotodector die ervoor zorgt dat het rode licht sneller gaat knipperen wanneer het licht van tegemoetkomende voertuigen detecteert.

Plaats de VCL10 waar je hem nodig hebt met de magnetische body en laat je handen vrij om te werken. De duurzame pc-behuizing is geoptimaliseerd om sterke schokken te weerstaan ​​.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »