Warrior Assault Systems LASERGESNEDEN LOW PROFILE PLATE CARRIER V1

€290,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Warrior Laser Cut Low Profile Plate Carrier V1 met ROC (Rapid Open Connector) quick release / release systeem, thermische pad en "solide" buikband.
Artikelnummer: 807257.001.604

 

De Laser Cut Low Profile Plate Carrier (LPC) van Warrior Assault Systems, waarop patent aangevraagd wordt, geeft een nieuwe generatie plaatdragers. De LPC is ontwikkeld met directe input van de Britse Special Forces en bevat veel nieuwe functies die ervoor zorgen dat het een van de beste vervoerders op de markt is.
De LPC heeft nieuwe beschermende ventilatiekussens die de warmte uit het lichaam laten verdampen en de luchtstroom voor verkoeling vergroten. De Thermo Pad ook bij het verminderen van de handtekening op de rugplaat die gepaard gaat met ballistisch trauma. De LPC heeft het ROC (Rapid Open Connector) quick release / release systeem aan de zijkanten en schouderbanden, waarmee de plaatdrager zeer snel verwijderd kan worden. Het duurt slechts een paar seconden om te monteren.
De LPC maakt gebruik van de modernste materialen om de IR-handtekening en het totale gewicht te verminderen. De standaarduitrusting omvat een verwijderbare MOLLE-voorklep, die op zijn plaats wordt gehouden door twee verticale QASM-snelsluitingen en klittenband. Hierdoor kan het paneel worden verwijderd en vervangen door een verscheidenheid aan voorafeerde panelen die zowel wapen- als missiespecifiek zijn.
Het lasergesneden materiaal is gemaakt van hoogwaardig composiet laminaatmateriaal. Alle draden zijn bestand tegen echte meeldauw, UV-licht, water, hitte en kou. Alle gebruikte materialen hebben de laagste infraroodwaarden (99,8%) en worden in de VS geproduceerd volgens Amerikaanse militaire specificaties.

De platendrager kan aan de voor- en achterzijde tot 25 x 30 cm ICW en losse borden dragen.

Details:
Thermo-pads voor optimale koeling en comfort.
Hypalon schouderbanden.
Afneembare schoudervullingen met kabel- / drinkslanghouders.
MOLLE compatibele buikband.
Lasercut MOLLE op de voor- en achterkant.
Verwijderbaar lasergesneden MOLLE-voorpaneel.
Compatibel met de Warrior RPC-panelen.
Quick release-systeem door middel van ROC-sluitingen op de buikband en schouderbanden.
Platte zak met klittenbandsluiting op de borst met interne elastische band.
Velcro-oppervlakken aan de voor- en achterkant voor ID-Rubber patchen
IRR-coating om de IR-handtekening te verminderen.

Medium: 115 cm borst.
Groot: borstomtrek 115-132 cm.

Gewicht: ca. 1465 g (maat M).

Afbeeldingsresultaat voor warrior assault logo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »