SOG Knives PowerAssist

€119,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Het meest verfijnde multitool ooit ontworpen door SOG Specialty Knives , vervaardigd met hoogtechnologische functies. Elke vorm van de multitool is beter en geavanceerder dan de vorige versies van SOG multitools.
Artikelnummer: 13880

De alom gekende SOG Power Assist !

Afbeeldingsresultaat voor PowerAssist SOG Knives

 

 16 verschillende tools 

Innovatie in de multitoolindustrie leidt tot de creatie van een perfect jack-mes-en-tangproduct, zodat je niet steeds opnieuw naar de gereedschapskist hoeft te rennen. SOG-messen hebben een nieuw product bedacht met een multitool zonder kniptangen voor harde gebruikers. Dit multitoolmes is zo robuust en groot dat het het best geschikt is voor toegewijde gebruiker


PLIERS
De draadafsnijder is ongeveer 3/8 "lang (ongeveer 10 mm) en de punten zijn veel verbeterd en beter dan eerdere multitools. Ook genoemd als de "high-speed extreme power multi-tool" deze SOG messen komen samen met een tandwiel aangedreven tang, een gordelsnijder samen met een mes-achtige actie die helpt om een ​​rand te openen met slechts de aanraking van vingers. Hoe geweldig is dat! Volgens mijn ervaring is dit de enige multitool die gemakkelijk een gewone drieaderige huishoud Romex-draad doorsnijdt, slechts in een enkele knip.

Als het gaat om samengestelde hefboomwerking, weten we dat het de handtekening is van de SOG Multi-tools en de Power Assist, het is geen uitzondering. De tandwielaandrijving met vergrendeling is uitstekend met twee-op-één compoundvoordelen.

De andere noemenswaardige kenmerken zijn de gloednieuwe versnellingshoezen. Soms maken we ons zorgen over hoe we het multifunctionele mes moeten vasthouden, zodat we onszelf geen pijn doen. SOG heeft de versnellingshoes ontworpen om de palm te beschermen tijdens het gebruik van de schroevendraaiers en helpt onze zak te beschermen.

KNIVES
Dit model van SOG ontleent de naam aan de SOG-ondersteunde openingstechnologie en helpt bij het openen van de bladen zonder de tang te hoeven openen. Mijn boeken Laat me je helpen met een kort idee van hoe het werkt. Om in te zetten, moet men de veiligheidsschakelaar eenvoudig in de ontgrendelde positie duwen en vervolgens eenvoudig op de duimknop drukken. In slechts een fractie van seconden is het mes helemaal ingezet en gaat het slot open.

Wanneer u Power Assist voor de eerste keer gebruikt, kan het even duren voordat u gewend bent aan de gewoonte om het mes terug te vouwen.

Eerst hoeft u alleen maar de knop te bedienen om te ontgrendelen met de duim en vervolgens de wijsvinger te gebruiken om het mes te sluiten en vervolgens kunt u met behulp van uw duim de veiligheid eenvoudig en snel terug in dezelfde positie brengen. Hoewel hervouwen vereist behendige coördinatie van het oog / vingers / duim, maar is het snel te pakken als je het een paar keer hebt gedaan.

 

ANDERE MESSEN EN GEREEDSCHAP VAN DE SOG POWER ASSIST
Het verschillende model wordt geleverd met een andere set messen en gereedschappen. Deze multitool wordt geleverd met een platte platte schroevendraaier, vijl, grote platte kop, Philips-schroevendraaier en een V-snijder. Eén tool boordevol met zo veel multitools maakt werken gemakkelijk en snel. Ik hoef niet steeds opnieuw naar de toolbox te reizen om verschillende tools te krijgen. Het is gewoon een geheel.

 PIANO SLOTEN
Dit nieuwe multitool probeert het klonteren van bladen te voorkomen, wat gebruikelijk was in andere multitools. De nieuwe pianosloten van de SOG Power Assist werken volgens hetzelfde principe als de modellen met één hendel, maar bieden betere en veilige sloten en passen individuele druk toe op elk gereedschap. Het is handig om te voorkomen dat de hele groep tools ontgrendeld wordt als iemand er gewoon een wil gebruiken.

 HANDVAT FLAP
De handgreepflap van de Power Assist is beter met knapperig gevormd, minder bolvormig dan de tang veel beter behandelt. Het is ontworpen met aanslagstoten waardoor de hoes op zijn plaats kan komen.

Ik heb een korte samenvatting gegeven van alle functies van SOG power Assist:

Ontworpen met 16 afzonderlijke gereedschappen.
Wordt geleverd met een zware nylon mantel.
Ontworpen met samengestelde hefboomwerking voor meer grip en kracht.
Kan eenvoudig met slechts één hand worden bediend.
De gereedschappen vergrendelen perfect en voorkomen letsel en ongevallen.
Gemaakt van 420 roestvrij staal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »