Princeton Tec MPLS ZWART LED LICHT WIT

€53,20
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Princeton Tec POINT MPLS (Modular Personal Lighting System) is ontworpen als een universele helmlamp die licht van gewicht is en een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt
mail ons ( Opmerkingen ) Led kleur Red / blue !
Artikelnummer: 15303
 
De Princeton Tec® POINT MPLS (Modular Personal Lighting System) is ontworpen als een universele helmlamp die licht van gewicht is en een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt. POINT biedt handsfree verlichting en een veelzijdig montagesysteem waarmee de gebruiker de lamp snel van de ene positie naar de andere kan verplaatsen - helm op MOLLE op wapen en weer terug. 
De lamp heeft een flexibele hals voor nauwkeurige werkverlichting. Dit maakt een nauwkeurige, selectieve verlichting mogelijk. 
Er zijn twee schakelmodi beschikbaar: half en vol vermogen. Om veiligheidsredenen is de lagere lichtopbrengst direct na het inschakelen beschikbaar. 
Door nogmaals op de diepere knop te drukken, wordt de modus voor volledig vermogen geactiveerd. Als de schakelaar ongeveer 2 seconden wordt ingedrukt,
 
Inclusief montage onderdelen: 1x Picatinny, 1x helm, 1x ARC Rail, 1x MOLLE, 1x Above Rail, 1x HAT.
 
 LED-lichtbron met meerdere bevestigingsopties en wordt geleverd met bevestigingen voor helm, gear en ops-vest . 
Optioneel zijn er nog bevestigingen voor het wapen en een magnetische bevestiging beschikbaar (alleen voor autoriteiten).   
 
In de respectieve beugels kan de stralingshoek tot 45 ° worden gewijzigd. De flexibele zwanenhals verbetert de aanpassingsopties verder. Aldus is een nauwkeurige, selectieve verlichting mogelijk.
 
Er zijn twee schakelmodi beschikbaar: half en vol vermogen. Om veiligheidsredenen is het lagere lichtvermogen direct na het inschakelen beschikbaar. Als u nogmaals op de verzonken schakelaar drukt, wordt de volledige vermogensmodus geactiveerd.
 
verkrijgbaar in de kleuren zand, olijf en zwart. De lichtkleuren van de LED zijn verkrijgbaar in wit, groen, rood of infrarood.
 
kenmerken:
- Vermogen: 10 lumen
- Lichte kleur: wit
- Verlichtingsmiddel: 1 x Ultrabright® LED
- Duur van de verlichting: tot 36 uur
- Modi: half / vol vermogen
- Spatwaterdicht
- Batterijen: 2 x 2016 lithiumbatterijen (inbegrepen)
- Gewicht: 25 gram, incl. Batterijen
- Overige: Bevestigingen voor helm en MOLLE-systeem inbegrepen
 
Accessoire set met twee houders voor Picatinny en Magnetism
Point MPLS Red Black (Princeton Tec)
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »