K9THORN Lanyard Frog Kong with M - XL shock absorber

€39,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
K9 THORN KONG Frog Hondenriem professionele lijn, ontworpen om de gids comfort en volledige controle te geven tijdens het werken met de hond.
M - 45/120 cm
XL - 45/250 cm
Artikelnummer: 0016/16 BLK-M

De riem met schokdemper kan ook worden gebruikt als draagriem om een hond te vervoeren.
De knoop heeft een lengte van 45 cm, na het losmaken van de gesp strekt deze zich uit tot 250 cm.

 

 

K9K9 THORN KONG Frog Stretch Hondenriem professionele, rekbare riem, ontworpen om comfort en volledige controle te bieden tijdens het werken met een hond. Het grootste deel is gemaakt van een duurzame polyamidebandtunnel met een breedte van 2,5 cm. Om het juiste gebruikscomfort te garanderen, is een dubbele schokdemper over de hele lengte van de tunnel genaaid, die is ontworpen om de energie te compenseren die wordt gegenereerd tijdens een plotselinge uitbarsting van een hond. Duurzaam stiksel biedt betrouwbare en compromisloze controle, zelfs met een extreem sterke hond. Bovendien wordt er een fastex gesp tussen de houder en de bevestigingstape geplaatst, waardoor het gemakkelijk is om de lijn in te korten tot 45 cm lang.

De riem is aan de halsband bevestigd met een innovatieve Frog-connector, het ontwerp van een Italiaans KONG-bedrijf. Naast het handige en intuïtieve mechanisme voor het sluiten van de connector is er een grote duurzaamheid (22 kN) die de krachten die honden aan de lijn kunnen maken, ver overtreft. Aan de andere kant is een handig handvat voor de hondengids. K9 THORN KONG Frog Stretch hondenriem is een geweldige keuze voor zowel officieren van K9-eenheden die dagelijks met honden werken, maar ook voor elke huisdiereneigenaar.

Specificatie:

Gemaakt van duurzame polyamide riem
Ingenaaide lange schokdemper
Zeer duurzame KONG Frog-connector met snelsluiting (22kN)
Extra fastex gesp voor eenvoudig inkorten tot 45 cm
Verkrijgbaar in twee lengteversies: 45/125 cm en 45/250 cm lang
Breedte: 2,5 cm

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »