Direct Action HALIFAX MEDIUM BACKPACK® - CORDURA®

€189,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
NIEUW !! Absoluut top -gear !
De HALIFAX® middelgrote rugzak is een volledig missie-configureerbaar patrouillepakket. Het heeft een groot hoofdcompartiment dat is afgesloten met YKK® # 10-ritsen.
40 liter ! Medium size
Artikelnummer: BP-HFXM-CD5-SGR

Het interieur is bekleed met velours stof waarmee extra zakjes kunnen worden gemonteerd. De achterkant van het binnenpaneel is ook bedekt met lasergesneden MOLLE / PALS, om dit pakket opnieuw te configureren voor een medisch pakket, een aanvalspakket, een brancardpakket of zelfs een radiopakket met interne ankerpunten. Het bovenste deel van de flap heeft twee extra zakken, waarvan er één is bekleed met velours.

De buitenste laag van het pakket is bedekt met lasergesneden MOLLE / PALS. Zware schouderbanden verdelen het gewicht van de gedragen uitrusting. Extra ankerpunten aan de onderkant en zijkanten, samen met een versterkte constructie van het hele pakket, maken het "springbaar" voor operaties in de lucht. Ritsen aan de voorkant, hetzelfde als op het achterpaneel van SPITFIRE®, maken het mogelijk om al onze achterpanelen te bevestigen  

 

Direct action product line 2018 by Vadim Koval - issuu

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »