Warrior Assault Systems DCS G36 Config

€229,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
DCS (Dynamic Combat System) is een lichtgewicht systeem met een laag profiel dat robuust is, maar toch ergonomisch ontworpen om uitzonderlijk comfort en functionaliteit te bieden.
Artikelnummer: 15435

Ontworpen door actieve Special Forces Operators , is de DCS geschikt voor zowel Special Forces-vereisten als PSD-bewerkingen. De DCS kan grootformaatplaten voor en achter bevatten en heeft de mogelijkheid om "6 x 6" of "6 x 8" zijplaten te dragen. NEXUS N.I.J. Level 3a voor-, achter- en zijbescherming kunnen ook worden gebruikt met I.C.W. beschermplaten voor extra bescherming tegen I.E.D.s pantserdrager, met afneembare zijkanten.

De schouders zijn volledig instelbaar en hebben aan één kant een noodontgrendeling die het linker schoudergedeelte bevrijdt en stelt de Operator  in staat om de Rig te verwijderen zonder zijn helm te hoeven verwijderen. De zijdelen van de DCS zijn volledig instelbaar voor grootte en kunnen binnen 15 seconden worden aangepast. 3D Spacer Mesh-voering wordt gebruikt voor comfort en zorgt ervoor dat de lichaamswarmte van het oppervlak van de carrosserie weg kan bewegen terwijl de luchtstroom wordt ondersteund om voor koeling te zorgen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »