Smith & Wesson FB24 Jumpmaster SpyderEdge Spyderco

€175,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Spyderco Jumpmaster is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de jumpmasters van de 82nd Airborne Division van het Amerikaanse leger en is een krachtig snijgereedschap dat speciaal is ontworpen om bij drop-operaties te fungeren !
Artikelnummer: 9200

Jumpmasters zijn speciaal opgeleid personeel dat toezicht houdt op luchtlandingstroepen wanneer ze een vliegtuig verlaten tijdens parachuteoperaties. Als een soldaat ophangt en zijn parachute niet kan worden ingezet, moet de jumpmaster snel en veilig de statische lijn doorsnijden om de springer te bevrijden.

De volledig gekartelde SpyderEdge-snijkant van de Jumpmaster snijdt wraakzuchtig door webbing, touw en andere vezelachtige materialen, terwijl het stompe schaapvoetprofiel de gevaren elimineert die gepaard gaan met een traditionele scherpe punt. Het lemmet is hol geslepen uit H-1 - een opmerkelijk staal op stikstofbasis dat extreem corrosiebestendig is. Om kracht, een behendige balans en een positieve grip te garanderen tijdens situaties met hoge stress, is de Jumpmaster voorzien van een geskeletteerde volledige tang die wordt afgedekt door één gegoten glasvezelversterkte nylon schalen. De ergonomische vorm van de handgreep "klemt" de hand van de gebruiker terwijl het Bi-Directional Texture ™ patroon van de weegschaal zorgt voor een positieve grip in zelfs de meest veeleisende omstandigheden.

De Jumpmaster wordt compleet geleverd met een op maat gemaakte Boltaron®-schede met een veelzijdige G-Clip ™ -bevestiging die een volledige reeks draagopties ondersteunt. Een ambidextere spuitgegoten polymeerhuls is ook verkrijgbaar als optioneel accessoire. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »