Eickhorn PRT-X N695

€129,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Dit is een topmes !!
Het reddingsmes PRT X-Tactical (Pocket Rescue Tool) is een klein en lichtgewicht reddingsgereedschap
Artikelnummer: Rescue Knife Eickhorn PRT X
Eickhorn Solingen PRT X Black Tanto Tactical Emergency Rescue Knife -  KnifeCommand
 
Het geheel zwarte, Tanto-punt, Eickhorn Solingen PRT-X tactische reddingsmes heeft een agressief ogend lemmet dat favoriet is onder wetshandhavers en het leger. Gemaakt in Solingen, Duitsland, dit is een uitstekend mes.
 
Dit mes is voorzien van een Black Kal-Gard gecoat, 3,3 ", half gekarteld, 2,5 mm dik, Tanto-puntmes gemaakt van roestvrij Böhler N695-staal (HRC 58). Het is 8,1" open lengte, 4,8 "gesloten. Het heeft een onderhoudsvrij , ergonomisch ontworpen, weerbestendige handgreep van zwart geanodiseerd, AIMg3 aluminium. Aan het uiteinde is een glasbreker van gehard hardmetaal gemonteerd net achter een geïntegreerde bandsnijder met vervangbaar mes. Er zijn zwarte roestvrijstalen voeringen met een voeringvergrendelingsmechanisme. vergrendeling wordt ontgrendeld door een grote zwarte knop aan één kant Het lemmet heeft ook een grote duimschijf om gemakkelijk te openen, zelfs met handschoenen aan. Voor het dragen is er een zwarte roestvrijstalen pocketclip.
 
 
De PRT-X wordt geleverd in een Eickhorn Solingen, met schuim beklede, blikken doos, compleet met een spansleutel voor het draaien van het mes. Elk mes is individueel genummerd.
De PRT-X is zo scherp als hij eruitziet. Gemaakt in Solingen, Duitsland
met een gedeeltelijk gekarteld Tanto-mes met een zwarte Kalgard-coating. Het kan met één hand worden geopend en heeft een linerlock-vergrendeling met veiligheidsstop. Het slot wordt ontgrendeld door de drukknop in de handgreep. De zwart geanodiseerde aluminium handgreep met rubberen inzetstukken ligt veilig in de hand. Verdere kenmerken: ingebouwde gordelsnijder en glasbreker, riemclip, koordoog.
 
- Materiaal lemmet: Boehler N695 staal (HRC 58)
- Lengte lemmet: 8,4 cm
- Dikte lemmet: 2,5 mm
- Lengte handvat: 12,1 cm
- Totale lengte: 20,5 cm
- Schede: nee
- Gewicht: 120 gram
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »