Eickhorn S.E.K. Marine Knife - M2-Black Sheath

€279,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Eickhorn S.E.K.-Marine Tactical Dagger Navy Seals Knife

 

Eickhorn S.E.K.-Marine Tactical Dagger Knife

Hier bieden we een origineel en gloednieuw Duits Eickhorn SOLINGEN special forces-mes gemaakt in Duitsland. Van de wereldberoemde Duitse messenfabrikant Eickhorn-Solingen komt dit echte dolk 2008 S.E.K.-M (Marine) mes. Eickhorn maakt al jaren militaire, politiemessen, reddingsmessen en bajonetten voor de legers van de wereld. De tactische messen van Eickhorn-Solingen zijn van 100% Duitse oorsprong en worden internationaal erkend als de beste in de branche.
Specificaties:
De totale lengte is: 8 1/2 inch.
De lemmetlengte is: 4 inch.
Zwart meervoudig gecoat, niet-reflecterend mes gesmeed van Boehler N695-staal (HRC 57). Dubbelzijdig en half gekarteld dolkblad.
Dit uitstekende mes heeft een volledige tangconstructie. Het handvat wordt geleverd met 4 1/4 inch met vingergroeven en ruwe G 10-schaalverdeling. Drie grote gaten in de grip verhogen de gripveiligheid en voegen balans toe aan het gewicht van het mes. De integrale pareerstang aan beide zijden is uniek ontworpen in rechte hoeken om uw hand te beschermen.

Het handvat wordt geleverd met dubbele lanyard-gaten en lanyard-opening. De bosrijke Cordura-schede is inbegrepen. De Kydex-schede zit aan de binnenkant van de Cordura-schede en kan op de onderarm worden gedragen
Dit is slechts een fantastische tweesnijdende dolk. Gemaakt in Duitsland met de beste materialen. Dit mes is vooral geschikt voor militairen en wetshandhaving.
Ontworpen door: Dietmar POHL

Agressief zout water stelt zeer speciale eisen aan stalen messen, vooral wat betreft hun corrosiebestendigheid.

Om de SEK voor speciale maritieme taken te kunnen gebruiken, is het gehele oppervlak voorzien van een extreem resistente DLC carbon coating (Diamond-Like-Carbon).
Naast de gedeeltelijke vertanding heeft de M-versie ook een microtanding die korte metten maakt met visnetten.

Een Cordura-omhulsel met een plastic inzetstuk maakt variabele bevestigingsopties mogelijk.

Dikte lemmet 5 mm,
Lemmetlengte 10,0 cm,
Totale lengte 21,5 cm,
Gewicht van het mes 140 g,
Totaalgewicht 525 gram,
Staal: Böhler N695.

Schede in zwart.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »