EDGE TACTICAL PHANTOM RESCUE - PHOTOCHROMIC VAPOR SHIELD LENSES

€129,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
PHANTOM RESCU is een gecertificeerde ballistische bril van Edge Tactical, drievoudige anti-kras gecoate lenzen van militaire kwaliteit, ANTI FOG !!
Wij zijn Edge Tactical verdelers !
Artikelnummer: 615038.001
EDGE

Lenzen: polycarbonaat; frame: nylon-polyamide.
Evaluaties
De Phantom Rescue van Edge Eyewear Tactical biedt een gedurfde stijl en geavanceerde functies. De Phantom Rescue wordt standaard geleverd met duurzame anticondenstechnologie, een stevig nylon frame en onbreekbare polycarbonaat lenzen. Bovendien zorgen de antislip rubberen framedetails van de Phantom Rescue voor een veilige grip als het moeilijk wordt.
De Edge Phantom Rescue met meekleurende functie: meekleurende lenzen met automatische verduisterings-/verhelderingsfunctie zijn de perfecte oplossing voor voortdurend veranderende lichtomstandigheden,
om de lichttransmissie aan te passen voor comfortabel beschaduwde ogen. Met een overgangstijd van donker naar helder in minder dan 60 seconden is een bijkomend voordeel van deze lenzen
dat ze het licht op de juiste manier doseren in plaats van te vertrouwen op de voortdurende pupilverwijding van het oog. Vermoeide ogen behoren tot het verleden!
Als u op zoek bent naar een robuuste schietbril met ANSI Z87.1+ stootbescherming, moet u zeker de Edge Phantom Rescue overwegen. De bril wordt ook geleverd met accessoires voor veilige opslag - wanneer de Phantom Rescue u niet bezig is met het beschermen ervan.
Bij elke aankoop worden standaard een hardcase en een brilhouder meegeleverd.
Overigens: de Phantom Rescue schietbril van Edge Eyewear is ontwikkeld in samenwerking met "Phantom Rescue", een organisatie die het tot haar missie heeft gemaakt om kinderhandel over de hele wereld te beëindigen.
Details Phantom Rescue:

Volgens veiligheidsnormen: MIL-PRF 32432-A - ANSI Z87.1+ - EN166 - UKCA - CSA Z94.3
Afmetingen: 5 x 11,4 x 15,7 cm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »