Princeton Tec BYTE

€29,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Deze zéér degelijke Princeton Tec byte tactische koplamp heeft een krachtige compact 100 lumens bundel. Kleur coyote kan afwijken van de getoonde fotos !
1 Maxbright LED en 1 rode Ultrabright LED
58 uur brandtijd
Artikelnummer: 29262

Byte Tactical Tan (Princeton Tec)

 Byte is uitgerust met een batterijvergrendeling

Gemakkelijk toegankelijke ingesloten deurbehuizing
Inclusief 2 AAA-batterijen

een asymmetrische beugel met één arm, een gemakkelijk toegankelijke behuizing van de batterijklep en een grote drukknopschakelaar, allemaal met een gewicht van 64 gram.

Verwisselbare lenskleuren, handig en meerdere functies georiënteerd

Voor het geval u zich afvraagt ​​of u de beste tactische hoofdlamp krijgt die u fantastische prestaties kan leveren voor uw geld.

Het wordt geleverd met vier modi van de low spot, high spot, met 100 lumen om nachtzicht te voorkomen. De slim ontworpen koplamp is uitgerust met een digitaal beslagvergrendeling, stevige en gemakkelijk te draaien armbeugel.

De lichten zijn ontworpen voor waterbestendigheid en snel onderdompelen, die lange tijd ondergedompeld zijn en de batterij helemaal niet is beschadigd.

Het LED-licht is enorm helder en efficiënt en straalt een overweldigend en soepel nut uit voor een breed scala aan taken.

Voordelen:

Interessant is dat de hoofdlamp kan worden aangepast aan verschillende situaties en u uitzonderlijke voordelen biedt voor buitenbehoeften op korte afstand.

Voor de modus voor uitgebreid bereik kan het oplichten om te zoeken, en gemengde bundels zullen veranderen met slechts een constante druk op de knop, je zult vrij intuïtief en revolutionair in zijn ontwerp vinden.

 

PRINCETON TEC BYTE TACTICAL LED HEADLAMP LIGHT FLASHLIGHT AAA IPX4 BLACK OR  TAN Flashlights

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »