MePaBlu

MePaBlu is een Duitse fabrikant welke hoogwaardige gehoorversterkers/ beschermers voor de jacht, schietsport, industrie en professionele eindgebruikers levert.

MePaBlu Medisch Pack Blumeau Gmbh, bestaat als productie- en service bedrijf sinds 1986.
MepaBlu richt zich op hoogwaardige duurzame producten, wat betekent dat alle producten hersteld, opgewaardeerd of aangevuld kunnen worden.

MePaBlu richt zich voornamelijk op jagers, sportschutters, beveiliging, politie en leger. 

MePaBlu gehoorbeschermers/geluidsversterkers:

Speciaal ontworpen voor jagers, sportschutters, beveiliging, politie en leger.
De knal die vrijkomt bij een schot heeft een intensiteit die vaak onderschat wordt. Het is van uiterst belang om ervoor te zorgen dat het gehoor geen onherstelbare schade oploopt, bescherm uw zintuigen en draag steeds gepaste gehoorbescherming afgestemd op uw activiteit.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 47% van de schutters kampen met een beschadigd gehoor. Of u jaagt, op schietoefening bent of op een andere manier aan overmatig geluid blootgesteld wordt: na het zicht is uw gehoor uw belangrijkste zintuig. Om deze reden biedt MePaBlu gehoorversterkers aan die omgevingsgeluiden in hoge mate versterken. De gehoorversterkers zijn uitgerust met een ingebouwde beveiliging: knallen of andere intense/overmatige geluiden worden niet versterkt maar gedempt.

Made in Germany, Deutsche gründlichkeit!!!

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »