Fenix

Bij Bootsandgoods.com:

Fenix LED zaklampen

LED Zaklampen voor professionals

Fenix LED-zaklampen worden op grote schaal gebruik door professionals zoals politieagenten, beveiligingsmedewerkers en ambulancepersoneel. De keuze voor Fenix LED zaklampen berust op de uitmuntende betrouwbaarheid, hoge prestaties en veelzijdigheid van zowel de zaklampen en het assortiment.

LED zaklamp: zuinig en krachtig

De LED zaklamp stond natuurlijk altijd al bekend als zuinig. Echter, de laatste jaren zijn er LEDs ontwikkeld die ook zeer krachtig zijn waardoor de modernde LED zaklamp vaak krachtiger is dan een grotere halogeenlamp.
Dat gaat weliswaar gepaard met een hoger energieverbruik, maar de verhouding licht tot energieverbruik is nog steeds zeer gunstig.
Daarnaast zijn vrijwel alle Fenix zaklampen voorzien van verschillende helderheids standen.

Oplaadbare zaklampen

Alle penlite (AA) modellen kunnen uitstekend gebruikt worden op oplaadbare batterijen. Daarbij is de brandduur van de zaklamp op deze batterijen langer dan op alkaline batterijen en door de elektronische regulatie is de lichtopbrengst gelijk.
De Fenix TK11 en TK12 zijn de krachtpatsers die op Lithium-Ion accus gebruikt kunnen worden.

Een Fenix zaklamp is electronisch gereguleerd

Fenix LED zaklampen zijn electronisch gereguleerd. Dat houdt in dat de batterijspanning via een geregeld circuit wordt omgezet in de spanning die nodig is om de LED van stroom te voorzien. Dit maakt Fenix LED zaklampen zuiniger dan onreguleerde zaklampen en zorgt er bovendien voor dat de lichtopbrengst zo lang mogelijk constant blijft en pas als de batterijen bijna leeg zijn inzakt.

Top materialen

Fenix zaklampen zijn bovendien gemaakt van de beste materialen. Fenix vervaardigt de bodies van de zaklampen uit aluminium en past z.g.n. 'type III hard anodisation' toe. Een oppervlaktebehandeling die het aluminium zeer slijtvast maakt.
Verberg tekst...

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »