Baladeo

Bij Bootsandgoods.com:

Al sinds 1995 maakt Baladéo kwaliteitsmessen voor zowel outdoor als dagelijks gebruik. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en voor de fabricage wordt dan ook gebruik gemaakt van de beste natuurlijke en mensgemaakte materialen, zoals hoogwaardig roestvrij staal, jeneverbeshout en stevige kunststoffen.

Baladeo

De lichtgewicht messen van Baladéo zijn inmiddels wereldberoemd, mede dankzij de bijzondere combinatie van een extreem laag gewicht met verbazingwekkend comfortabele handling van de messen. Ze gaan makkelijk mee in de broekzak of kunnen aan de broek of rugzak worden gehangen. Dankzij het liner-lock systeem zijn ze bovendien veilig in het gebruik.

De zeer stijlvolle Laguiole messen zijn perfect geschikt voor in de picnicmand, maar vallen ook bijzonder goed in de smaak bij traditionele buitensporters. De naam Laguiole hebben deze messen te danken aan hun specifieke ontwerp. Daarnaast zijn ze te herkennen aan het logo met de bij, dat volgens sommigen nog afstand uit de tijd van Napoleon en gold als eerbetoon aan de keizer van diens messenmakers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »