Altitude

Bij Bootsandgoods.com:

Altitude-Eyerwear

Altitude-Eyewear is een jong Frans merk dat zich volledig richt op het ontwerpen en fabriceren van sportzonnebrillen van hoge kwaliteit en draagcomfort. De oprichters van het merk hebben hun jarenlange ervaring en enorme kennis over zonnebrillen gebundeld om zonnebrillen te ontwerpen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende (buiten)sportactiviteiten.

Altitude-Eyewear

De basis van Altitude-Eyewear ligt in de Franse Hoge Jura, een regio die niet alleen bekend staat om haar prachtige en ruige natuur, maar zeker ook om de lange geschiedenis als bakermat van de Franse brillenindustrie. Bijna 200 jaar kennis en ervaring is in deze regio geconcentreerd, die tegenwoordig wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om brillen van een zeer hoe kwaliteit te produceren.

Skylab lenzen

Als het gaat om bescherming van de ogen wil je compromisloos te werk gaan. Skylab is de serie lenzen die Altitude-Eyewear heeft ontwikkeld om de ogen niet alleen tijdens het sporten maar ook bij dagelijks gebruik te beschermen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen voor de lenzen, variërend van UV 400 polycarbonaat tot mineraalglas en zowel polariserende als photochromic (meekleurende) lenzen. Daardoor kan Altitude-Eyerwear brillen en lenzen bieden voor een breed scala aan sporten en omstandigheden en zijn brillen vaak ook aan te passen al naar gelang de situatie door lenzen te verwisselen.

Logical Framework

Altitude-Eyewear gebruikt hun eigen Logical Framework om maximum draagcomfort te verkrijgen voor haar brillen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar een natuurlijk vorming rondom het gezicht, maar ook naar de contactpunten waarbij de bril het gezicht en de rest van het hoofd aanraakt en de scharnierpunten van de bril zelf die duurzaam en flexibel moeten zijn. Dit maakt de brillen van Altitude-Eyewear niet alleen tot zeer hoogwaardige brillen, maar tevens brillen met maximaal draagcomfort onder alle omstandigheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »