Extrema Ratio Fulcrum C

€239,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Extrema Ratio, gevestigd in Prato, Italië, ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige, tactische messen sinds 1997 , geniet één uitmuntendheid reputatie in de militaire en tactische messenindustrie.
Artikelnummer: 04.1000.0150/DW

FULCRUM C is de compacte versie van de FULCRUM, die qua stevigheid en robuustheid gelijk is. Het verkleinde mes (slechts 4 "1/3 lang) en handvat maken het gemakkelijk om te dragen en gemakkelijk te verbergen. De meegeleverde harde schede  kan verticaal, horizontaal of schuin worden gedragen (in een hoek van 45 °), en heeft een enkele automatische druk geactiveerde veiligheidsslot voor snel en gemakkelijk tekenen en kappen.Dit maakt de FULCRUM C een intuïtief, snel te gebruiken mes, bij uitstek geschikt voor noodsituaties of zelfverdediging.

De originele versie van de FULCRUM C wordt geleverd met een 3.9 inch compact handvat, de volledige De handgreepversie wordt geleverd met een comfortabelere handgreep van 5 inch Beschikbare versies: FULCRUM C BLACK, FULCRUM C DESERT WARFARE, FULCRUM C FH BLACK, FULCRUM C FH DESERT WARFARE.

Extrema Ratio is UNI EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd en is een officiële leverancier van de strijdkrachten met NAVO-code (N / CAGE) AD856

+ 18 jaar !

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »