Atwood Rope 550 PARACORD (100FT)

€9,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
550 PARACORD
30 meter , zeer degelijk kwaliteit !
Artikelnummer: CD-PC1-NL


Gewicht  210 gram
Afmetingen 3,4 mm x 30 m
Materiaal 100% nylon


NATO Mil-Spec 550 lbs. Nylon koord, ook wel Para-cord genoemd.

Sterk en duurzaam - dit snoer is perfect voor alle geïmproviseerde bouwwerkzaamheden, verpakking of reparaties in het veld. 

KENMERKEN
250 kg (550 lbs) draaggewicht.
30m lang.
Zeven strings in nylon mantel.
UV-bestendig

 

kolaż 1

 

Atwood 550 Paracord is een van de meest veelzijdige koorden ter wereld. Door de hightech materialen en constructie is het lichtgewicht, sterk en compact. Met een ongelooflijke treksterkte van 550 lb kan paracord gemakkelijk taken en taken uitvoeren die andere vergelijkbare koorden niet kunnen. Een van de belangrijkste ontwerpkenmerken van paracord zijn de 7 binnenste strengen kern. Door de interne strengen uit te trekken, kunt u 50 voet veranderen in honderden meters bruikbaar touw. Al deze eigenschappen maken het het perfecte touw om dagelijks te dragen, of het nu in je rugzak, voertuig, garage of in een kledingstuk is.

Met een bewezen staat van dienst die teruggaat tot de Tweede Wereldoorlog, heeft paracord een welverdiende naam gemaakt als een van de beste snoeren ooit gemaakt, deze koord is klaar om voor je aan het werk te gaan. Hoe je het nodig hebt, waar je het nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

Atwood Rope 550 Paracord is superieur in kwaliteit en consistentie. We hanteren een strikt kwaliteitsborgingsbeleid met intraveneuze QA-controlepunten gedurende het hele productieproces. We zijn erg trots en vereerd in het produceren en leveren van enkele van de hoogste kwaliteit Paracord en producten over de hele wereld die elke dag kunnen worden vertrouwd en vertrouwd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »