5.11-Tactical Patrol Parka

€224,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Force Rainshell is een lichte, zeer waterdichte en ademende regenjas.Met de Force Rainshell heeft 5.11 Tactical een regenjas ontwikkeld die je de beste bescherming geeft, zelfs bij het meest ongunstige regenweer.
Artikelnummer: 039017.001.606

Het buitenmateriaal van de 5.11 Tactical Force Rainshell is EN343 gecertificeerd. De Force Rain Shell is een lichtgewicht, zeer waterdichte en ademende jas die is ontworpen voor nat weer. De schaal heeft een waterdicht/ademend Tac Dry®-membraan met BBP-bescherming. De Force Rainshell bestaat uit licht polyesterweefsel, alle naden van het regenjack zijn geseald, dus het biedt betrouwbare wind- en waterdichtheid met tegelijkertijd ademend vermogen. De Force heeft een tweewegrits aan de voorkant met stormflappen aan de binnen- en buitenkant, een vaste capuchon met een verstevigde rand en verstelbare opening, evenals pitritsen voor ademend vermogen en een verstelbare zoom. Vijf zakken, waaronder een waterdichte linkerborstzak met interne kabeldoorgang.

Ademend vermogen: 15.000 g/m²/24u.
Waterkolom: 15.000 mm.

Details:
EN343 gecertificeerd.
Superlicht en klein pakformaat.
Waterdicht, winddicht en ademend.
Volledig getapete naden.
2-weg ritssluiting met stormflap.
Verstelbare zoom met elastisch trekkoord.
Voorgevormde mouwen.
Centrale tweewegritssluiting aan de voorzijde met stormflappen aan de binnen- en buitenkant.
Vaste capuchon met gelijmde rand, verstelbaar trekkoord bij de opening van de capuchon en verstelbare banden aan de achterkant van de capuchon.

Gewicht: ca. 520 g (maat M).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »