UF PRO STRIKER X Combat shirt

€129,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Het UF PRO Striker X Combat Shirt met zijn no-melt/no-drip-concept biedt eersteklas comfort gecombineerd met extreme robuustheid en is speciaal ontwikkeld voor militaire operaties.

De extreem rekbare en slijtvaste Lizard/Skin Torso-stof met No-Melt/No-Drop-eigenschappen waarvan het Striker X Combat Shirt is gemaakt, garandeert extreem comfort en langdurige prestaties, om nog maar te zwijgen van de uitstekende droogtijd en de compromisloze duurzaamheid. Daarnaast is de gebreide torsostof verstevigd met keramische stippen. Het resultaat is een uitzonderlijke slijtvastheid bij het dragen van plaatdragers.
De Lizard/Skin Torso stof is gebaseerd op een lyocell/polyamide gebreide stof. Dit resulteert in de no-melt/no-drip-eigenschappen van de stof, evenals een hoog niveau van comfort en snelle droging.
De hele dag comfort dankzij een uitzonderlijk ademend vermogen en een extreem korte droogtijd van de stof (zelfs als het materiaal nat is).
De mouwen en romp van dit Combat Shirt zijn gemaakt van een no-melt/no-drip NYCO Extreme Ripstop stof. Het resultaat is een lichtgewicht, ademend en sneldrogend kledingstuk.
In het heupgedeelte van het Striker X Combat Shirt bevindt zich een ademende en luchtdoorlatende vulling. Dit voorkomt onaangename sensaties in de heupen, wat bijdraagt ​​aan uw algehele comfort.
De air/pac®-pads bevinden zich in het schoudergebied. Deze 8 mm dikke panelen maken het makkelijker om een ​​zware plate carrier of rugzak op je schouders te dragen.
Als je je lichaam snel moet afkoelen, rits je gewoon de ventilatieritsen langs je bovenarmen open. Als je je lichaam weer moet opwarmen, doe je het tegenovergestelde - en sluit je de ventilatieopeningen.
Met de veelzijdige kraagsluiting in 3 fasen kun je de kraag naar wens aanpassen. Je kunt hem volledig open laten om meer koele lucht binnen te laten, of je kunt hem volledig sluiten om in gevechtsgereedheid te gaan, of je kunt hem halverwege openen wanneer de situatie daarom vraagt.
De UF PRO Flex elleboogbeschermers passen perfect in de anatomisch gevormde elleboogzakken van je shirt. Dankzij deze tassen wordt niet alleen uw comfort gemaximaliseerd. U kunt ook voorkomen dat u uw gewrichten tussen de boven- en onderarm verwondt.

Details:
3-traps kraagsluiting met klittenband.
air/pac®-inzetstukken in het schoudergebied.
2 bovenarmzakken met klittenband, pennenzakje met extra riem om gemakkelijk te openen.
Klittenband op de borst voor eenvoudige bevestiging van ID-patches.
Speciale zakken voor de UF PRO elleboogbeschermers.
Vulling in het heupgebied.
Slijtvaste Lizard/Skin Torso-stof.
Verstelbare mouwwijdte.
Ergonomische mouwen, gemakkelijk op te rollen.

Gewicht: ca. 530 g (maat L).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »