Camelbak H.A.W.G. Hydration Plus Cargo Pack 3L Mil Spec Antidote Long

€199,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Compacte Hydration Pack, favoriet van de Navy Seals. Perfect voor korte missies (reservoir 3L). 500D Cordura, uitgerust met Quick Link, kan van buitenaf nagevuld worden zonder de het reservoir uit de carrier te halen.

Ademend, brede rug en korte romp voor meer comfort. Voorzien van spanriemen om compact te packen. Inclusief 100 gram ( 3 L ) Mil Spec Antidote Reservoir Short met Quick Link. Geruisloze ritssluitingen.Technische info:
  • Hydration Capaciteit: 3L
  • Totale Capaciteit: 23L
  • Gewicht (Pack and Reservoir): 1.2kg
  • Afmetingen: 48 x 26.5 x 26cm
  • Lengte Romp: 42cm
  • Fabric: 500D Cordura® Fabric Front panel, gussets and shoulder harness front side > 420D High Density Nylon on shoulder harness back side and raised pod panels > 10 mm EVA foam shoulder harness > 210D Nylon lining > 5 mm Closed Cell foam > Nylon webbing

Eigenschappen van het Antidote Reservoir:

Meer dan alleen een reservoir, uiterst gebruiksvriendelijk en flexibel ook in combat omgevingen.
De tube werkt met een click-systeem voor snellere navulling en sluit zichzelf automatisch af. Nieuwe vulaansluiting met uiterst veilige afdichting.

Het waterreservoir kan van buitenaf gevuld worden, zonder dat deze uit de carrier gehaald dient te worden. 

CamelBak geeft een levenslange garantie op defecten. Deze garantie dekt geen normale slijtage, combat schade, schade na wassen in de wasmachine, ongevallen, slecht onderhoud, nalatigheid en gebruik van het product voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is.

Onderhoud Pack:

Neem het vuil af met een vochtige doek. Is een diepere reiniging nodig laat de pack dan weken in koud of lauw water met een zeer milde zeep. Grondig naspoelen met koud water zodat er geen zeepresten achterblijven.

Opgelet! De Pack mag niet in de wasmachine gewassen worden. Dit kan de Pack beschadigen en heeft invloed op de integriteit en weerbaarheid van de materialen, ook vervalt de garantie bij eventuele schade of defecten. 

Onderhoud Reservoir:

Na elk gebruik spoelen en drogen, extra spoelen is nodig wanneer het reservoir gevuld geweest is met andere drank als water.

Indien het reservoir niet steeds gereinigd wordt na gebruik kan er schimmel of verkleuring optreden.

Desgevallend volgt u volgende stappen:

1/Gebruik warm water en een CamelBak Cleaning Tablet. (Indien niet voorhanden kan de tablet ook vervangen worden door bakpoeder of bleekwater) Goed mengen in het reservoir en breng het reservoir in een hogere positie dan de tube en het mondstuk. Knijp op het mondstuk om het mengsel door de tube te laten stromen en het mondstuk zich opvult.

2/Laat het mengsel minstens 30min. trekken.

3/Spoel het reservoir met warm water en een zeer milde zeep. Grondig naspoelen, spoel het reservoir nog eens na voor het eerstvolgend gebruik.

4/Laat het reservoir drogen aan de lucht gedurende een hele nacht. 

Deze stappen garanderen een veilig gebruik. Blijven er onverhoopt nog schimmelvlekken achter dan zijn dit permanente vlekken die niet meer verwijderbaar zijn. Na de reinigingsprocedure echter heeft dit geen invloed op veilig gebruik.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »