Tasmanian Tiger TT RANGE PACK MK II

€429,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Modulaire rugzak met grote capaciteit voor individuele strijders op missie voor meerdere weken. Het voorvak van de rugzak kan worden losgemaakt en gebruikt als een day-pack ! Mail ons voor uw kleur !
!! terug op stock November 2021 ( vanaf week 45 )
Artikelnummer: 7605,331

Reserveren aub !

Afbeeldingsresultaat voor RANGE PACK MKII

 

  • Capaciteit: 90 + 10  liter
  • X1 Draagsysteem

Packsack met sneeuwbeschermer
Verdeeld hoofd- en ondercompartiment
Bevestiging voor wandelstokken of ijsbijlen
In hoogte verstelbare borstriem
Compressieriemen aan zijkanten
Compressie rond de omtrek van de basis
Afneembaar deksel met 3 zakken met rits (2x buiten, 1x binnen)
Extra afneembare zijzakken (elk 5 l, 7773 TT Tac Pouch 8 SP)
Voorvak uitgepakt voor gebruik als dagrugzak (7 l)
Gewicht hoofdrugzak met zakken aan de voor- en zijkant = 4,40 kg // Gewicht hoofdrugzak zonder voor- en zijzakken = 3,50 kg
MOLLE-systeem aan de zijkanten

Technologisch hoogstaand draagsysteem voor zware belasting. Het X1 systeem werd specifiek ontwikkeld voor het dragen van een zware belasting. Het systeem is eenvoudig en ingenieus.

Verdeling van de draaglast:

Twee ergonomische in kruis opgestelde aluminium staven verdelen de belasting van de rug naar de gewatteerde heupgordel zodat het gewicht verdeeld is over de rug en de heupen.

Heupgordel:

De anatomisch geplaatste, uiterst comfortabele heupgordel bestaat uit verschillende lagen en is versterkt met een steunlaag in polyethyleen. De heupgordel kan makkelijk afgesteld worden dankzij de gebogen strap. Er is een rubberen lendenkussentje voorzien om de rugzak goed op zijn plaats te houden. Het rugstuk van de heupgordel is voorzien van een korte, anatomisch gevormde aluminium staaf voor een optimale pasvorm.

Rugpaneel:

De onderkant van het rugpaneel is voorzien van een kegelvormig steunkussen in hoogtechnologisch materiaal. Deze is rechtstreeks op de compartimenten gestikt voor een betere ventilatie en een uitstekende pasvorm.

Bevestigingsstraps:

De straps kunnen in twee verschillende posities vastgemaakt worden afgestemd op uw anatomie. Zachte, ergonomisch gevormde schouderriemen kunnen in hoogte versteld worden, evenals het deksel van de rugzak.

 

Draagsysteem  X1 !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »