leatherman TREAD™

€589,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
In navolging op het succes van de eerste wearable multitool ooit, wordt dit najaar de horloge uitvoering van de TREAD™ geïntroduceerd. De TREAD™ TEMPO is een unieke multitool met 30 functies in de vorm van een elegant horloge.

                                       

                                                         

                                            

TREAD™ TEMPO
Dit unieke en veelzijdige horloge combineert de TREAD™ armband, bestaande uit verwisselbare 17-4 roestvrijstalen schakels, met een punctueel kwartsuurwerk van Zwitserse makelij. Het uurwerk toont de tijd en de datum en is uitgerust met een duikring, glow-in-the-dark uuraanduiding en -wijzers. Het schokbestendige saffierglas maakt het uurwerk geschikt voor zelfs de zwaardere klussen. De TEMPO wordt geleverd inclusief negen verwisselbare schakels. Waterdicht tot 200 meter en het mag mee het vliegtuig in.

TREAD® LT
De TREAD™ LT is 20% lichter en een stuk smaller dan de originele TREAD™. De LT uitvoering mag net als de grote broer mee het vliegtuig in. Ook weer geleverd met tien verwisselbare schakels die elk uitgerust zijn met twee tot drie functies per schakel. Leverbaar in roestvrijstaal en in zwart.

Bij alle TREAD™ producten wordt ieder schakel vanwege de complexiteit met behulp van Metal Injection Molding geproduceerd om zo een hoogwaardig kwaliteit te behalen. De TREAD™ is volledig aanpasbaar dankzij de verwisselbare schakels zodat gebruikers eenvoudig zelf schakels kunnen verwijderen, vervangen of toevoegen. Zelfs de gesp is uitgerust met een flesopener en een square drive.

        

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »