Thorn Honden-leiband K9 THORN KONG Frog

€28,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
K9 THORN KONG Frog Hondenriem professionele lijn
Artikelnummer: 0110/16 ANT-M
Ontworpen om de gids comfort en volledige controle te geven tijdens het werken met de hond. Het grootste deel is gemaakt van zeer duurzaam 2,5 cm breed polyamide tape. Duurzaam stiksel biedt betrouwbaar en compromisloos vertrouwen, zelfs met een extreem sterke viervoeter. Bovendien zit er tussen het handvat een metalen cirkel waarmee je de riem aan de karabijnhaak kunt bevestigen.

De riem wordt aan de halsband vastgemaakt met de innovatieve Frog-gesp, een idee van het Italiaanse bedrijf KONG. Naast het handige en intuïtieve sluitings- en ontgrendelingsmechanisme, biedt de gesp buitengewone sterkte (25 kN) die de krachten die in een riem voor een hond werken, ver overtreft. Aan de andere kant is er een handig handvat voor de gids. K9 THORN KONG Kikkerlijn is een geweldige keuze, zowel voor officieren van verschillende geüniformeerde diensten die dagelijks met honden werken, als voor elke viervoeterige eigenaar.

Alle K9 TORN-producten zijn ontworpen om de veiligheid en de beste ergonomie te garanderen voor zowel de gids als de hond onder alle omstandigheden. Dankzij dit werden K9 THORN-halsbanden en -riemen ook gewaardeerd door officieren van geüniformeerde diensten die dagelijks met honden werken.

Producteigenschappen:

Gemaakt van duurzame polyamide riem
Extra stiksels om de structuur te versterken
Snelsluiting en zeer duurzame KONG Frog-gesp (25kN)
Metalen cirkel op het handvat
Verkrijgbaar in drie lengteversies: 100 cm , 150 cm  en 250 cm
Bandbreedte: 2,5 cm
Kleuren: zwart, olijf, coyote bruin
Er zijn nog geen beoordelingen toegevoegd.
 
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »