Gerber Hinderer Rescue Folder

€124,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Er was een brandweerman met een neus voor mesontwerp en kwam op de proppen met dit veelzijdige reddingsmes Rick Hinderer was trots op zijn prestatie !
Artikelnummer: 9172

Gerber Hinderer Rescue Knife 3.5

 

belangrijkste functies geïntegreerd die een brandweerman ooit nodig zal hebben. Zelfs als je uitrukhandschoenen draagt, is het gebruik van dit mes geen probleem. Het mes heeft grotere, krachtigere kenmerken en ingebouwde mechanismen. Dit is geen gewoon reddingsmes, het is veel meer dan dat.

 

Afbeeldingsresultaat voor GERBER LOGO

Zelfs als je uitrukhandschoenen draagt, is het gebruik van dit mes geen probleem. Het mes heeft grotere, krachtigere kenmerken en ingebouwde mechanismen. Het rode Zytel-handvat is gemakkelijk te zien en heeft dubbele stalen voeringen voor stevigheid. Aan de achterkant zit een grote clip voor verschillende draagmogelijkheden.

Een veiligheidshaaksnijder klapt uit de bovenkant van de handgreep voor gemakkelijke toegang tot doorgeknipte banden, kleding of veiligheidsgordels. Deze frees heeft geen scherpe randen, behalve de verzonken die het werk doet, die iemand die betrokken is in een situatie waarin dit gereedschap wordt gebruikt om hem te bevrijden, kan schaden. Het uiteinde van het handvat heeft een glasbreker.

Aan de achterkant van de handgreep zit een gleuf die gebruikt kan worden om zuurstoftankkleppen te openen. Het 3,5-inch lemmet heeft grote knoppen om het openen gemakkelijk te maken, zelfs met handschoenen en de snede is volledig gekarteld behalve de punt die afgestompt is zodat hij niet per ongeluk verwondingen veroorzaakt. Om het lemmet te sluiten wordt een knop op het handvat naar achteren getrokken. verplaats de linerlock eenvoudig om het lemmet te sluiten.

En het mes wordt geleverd met een 9-delige gereedschapsset met 3 sleuf- en 3 kruiskopschroevendraaiers, 3 zeskantmoersleutels en een haakse moersleutel om ze te draaien. Dit alles past in een luxe nylon omhulsel met een vak voor de gereedschapsset voor het zakje voor het mes, een drukknoop / klittenbandsluiting en een riembandsysteem dat zowel verticaal als horizontaal dragen mogelijk maakt.

Kenmerken
Haaksnijder
Veiligheidsgordels veilig doorknippen
Venster punch
Opening van de klep van de zuurstoftank
Specificaties
NSN # 5110-01-574-0611
Totale lengte: 21 cm
Lemmetlengte: 3,5 ''
Gesloten lengte: 5,1 "
Gewicht: 5,6 gram.
Levenslange garantie
Gemaakt in de VS
UPC-code: 013658015340
Badges
Zytel-handgrepen
Zakclip
Nylon omhulsel
Hinderer-serie
Gerber Hinderer CLS-reddingsmap 3,5 inch combo-mes, veiligheidsgordelsnijder, raambreker en zuurstoftank-sleutel Gerber Hinderer CLS-reddingsmap 3,5-inch combo-mes, veiligheidsgordelsnijder, raambreker en zuurstoftank-sleutel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »