Hazard 4® HEAVY WATER DIVER - BLACK CAVERN GMT GROEN / GEEL

€1.035,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Hazard 4® Heavy Water Diver ™ (HWD) Duikhorloge met precisie Zwitsers quartz uurwerk, militaire draaiknop en zelf verlichte Tritium H3 lichtelementen.
Artikelnummer: 630109
Hazard 4®
HEAVY WATER DIVER - BLACK CAVERN GMT GROEN / GEEL  duikhorloge is uitgerust met een nauwkeurig Swiss Ronda 515 quartz uurwerk, lichtgevend tritium H3 lichtelementen en krasbestendig saffierglas. Tritium lichtelementen zeer zichtbaar in het donker en hebben een halfwaardetijd van 12 jaar, die in 12 jaar de elementen lichten maar half zo sterk. Ze zien er voor 80% uit op de sjabloonvloer, waardoor ze goed zichtbaar zijn, niet alleen vanaf de bovenkant maar ook vanaf de zijkant. De tritium-lichtelementen bevinden zich op alle handen, de uurposities, op de minutenwijzer en op de draaiende ring. In de groen / gele versie, alle wijzers en posities schijnen 1-11 uur in het donker in sterke groene, de gele en 12 in de punt op de linker- draairing in het groen.
 
De HWD-klok heeft een grote 3D-hi-vis numerieke sjabloon met militaire wijzerplaat. Het display van de minuten staat onder een hoek zodat het vanaf de zijkant gemakkelijk te lezen is. In het GMT-model is de minutenweergave in tweeën gekleurd en heeft het GMT-model zelfs een extra aanwijzer. De grote, linksdraaiende rand maakt het duikers niet alleen mogelijk om een ​​specifieke tijd te markeren, maar dient ook om een ​​tweede lokale tijd weer te geven of om snelle berekeningen uit te voeren.
 
Het Hazard 4® Heavy Water Diver ™ duikhorloge heeft een extreem stevige en lichtgewicht titanium body met een zeer hoge waterbestendigheid, die geschikt is voor een diepte tot 300 m.
 
De hoogwaardige Hazard 4® Hardcase van thermisch gevormd Cordura® is voorzien van een afsluitbare 2-wegrits (slot niet inbegrepen), D-ring en een inzetstuk van schuim.
 
gegevens:
Hoge waterbestendigheid, tot 300 m.
Zwitserse Ronda 515 quartz uurwerk (werkt op batterijen, levensduur van de batterij ongeveer 2 - 2,5 jaar vanaf de dag van installatie).
Zelflichtgevende tritium H3-lichtelementen.
De tritium-lichtelementen zijn zichtbaar van bovenaf en van de zijkanten.
Hoes 50 mm gemaakt van lichtgewicht, stevig en hypoallergeen titanium.
Krasbestendig saffierglas.
Kristallen interieur , deze is antireflecterend gecoat.
 gemakkelijk te draaien bezel (duikring) met een tritium lichtelement.
Groot 3D-visueel numeriek sjabloon.
Integrale 24-uurs Mil-Spec tijdsschaal.
Schuine minuutindicator.
Datumweergave om 4 uur.
GMT-model met kleur-gecodeerde minutenweergave en extra wijzers voor het instellen van een tweede tijdzone.
 
Inclusief 1x TPR rubberen band, 1x hoogwaardige Cordura® hardcase.
 
Afmetingen: 50 x 15 mm.
Gewicht: 107 g (met TPR rubberen band).
 
 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »