Hazard 4® Heavy Water Diver ™ (HWD) Duikhorloge

€990,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Hazard 4® Heavy Water Diver ™ (HWD) Duikhorloge met precisie Zwitsers quartz uurwerk, militaire draaiknop en zelf verlichte Tritium H3 lichtelementen.
MATERIAAL
Body horloge = Titanium Glas: saffierglas.
Artikelnummer: 630105
Hazard 4® Heavy Water Diver ™ (HWD)  duikhorloge is uitgerust met een nauwkeurig Swiss Ronda 515 quartz uurwerk, lichtgevend tritium H3 lichtelementen en krasbestendig saffierglas.
Tritium lichtelementen zeer zichtbaar in het donker en hebben een halfwaardetijd van 12 jaar, die in 12 jaar de elementen lichten maar half zo sterk. Ze zien er voor 80% uit op de sjabloonvloer, waardoor ze goed zichtbaar zijn, niet alleen vanaf de bovenkant maar ook vanaf de zijkant. De tritium-lichtelementen bevinden zich op alle handen, de uurposities, op de minutenwijzer en op de draaiende ring. In de blauw / rode versie gloeien alle wijzers en uurposities van 1 tot 11 uur in het donker in het sterke blauw, de 12 in het rood en het punt op de links draaiende ring ook in het blauw. De HWD-klok heeft een grote 3D-hi-vis numerieke sjabloon met militaire wijzerplaat. Het display van de minuten staat onder een hoek zodat het vanaf de zijkant gemakkelijk te lezen is. De grote, linksdraaiende rand maakt het duikers niet alleen mogelijk om een ​​specifieke tijd te markeren, maar dient ook om een ​​tweede lokale tijd weer te geven of om snelle berekeningen uit te voeren.
 
De Hazard 4® Heavy Water Diver ™ heeft een extreem stevige en lichtgewicht titanium behuizing met een zeer hoge waterbestendigheid, die geschikt is voor een diepte tot 300 m.
 
De HWD-klok heeft een grote 3D-hi-vis numerieke sjabloon met militaire wijzerplaat. Het display van de minuten staat onder een hoek zodat het vanaf de zijkant gemakkelijk te lezen is. In het GMT-model is de minutenweergave in tweeën gekleurd en heeft het GMT-model zelfs een extra aanwijzer. De grote, linksdraaiende rand maakt het duikers niet alleen mogelijk om een ​​specifieke tijd te markeren, maar dient ook om een ​​tweede lokale tijd weer te geven of om snelle berekeningen uit te voeren.
 
Het Hazard 4® Heavy Water Diver ™ duikhorloge heeft een extreem stevige en lichtgewicht titanium body met een zeer hoge waterbestendigheid, die geschikt is voor een diepte tot 300 m.
 
De hoogwaardige Hazard 4® Hardcase van thermisch gevormd Cordura® is voorzien van een afsluitbare 2-wegrits (slot niet inbegrepen), D-ring en een inzetstuk van schuim.
 
gegevens:
Hoge waterbestendigheid, tot 300 m.
Zwitserse Ronda 515 quartz uurwerk (werkt op batterijen, levensduur van de batterij ongeveer 2 - 2,5 jaar vanaf de dag van installatie).
Zelflichtgevende tritium H3-lichtelementen.
De tritium-lichtelementen zijn zichtbaar van bovenaf en van de zijkanten.
Hoes 50 mm gemaakt van lichtgewicht, stevig en hypoallergeen titanium.
Krasbestendig saffierglas.
Kristallen interieur is antireflecterend gecoat.
Grippy en gemakkelijk te draaien bezel (duikring) met een tritium lichtelement.
Groot 3D-visueel numeriek sjabloon.
Integrale 24-uurs Mil-Spec tijdsschaal.
Schuine minuutindicator.
Datumweergave om 4 uur.
GMT-model met kleurgecodeerde minutenweergave en extra wijzers voor het instellen van een tweede tijdzone.
 
Inclusief 1x TPR rubberen band, 1x hoogwaardige Cordura® hardcase.
 
Afmetingen: 50 x 15 mm.
Gewicht: 107 g (met TPR rubberen band).

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »