Fenix TK30 ‘White Laser’ zaklamp

€269,95
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De Fenix TK30 ‘White Laser’ zaklamp is echt uniek: precieze verlichting, een enorm bereik én zeer robuust. Door de zeer geconcentreerde lichtbundel verlicht je tot een afstand van maar liefst 1200 meter!
Artikelnummer: FETK30-WL

Ideaal in situaties waar je ver vooruit moet kijken en je doel niet wilt missen. Denk hierbij aan de jacht, zoekacties en overige tactische doeleinden. De Fenix TK30 heeft de naam 'White Laser' zeker verdiend

 

De Fenix TK30 is jouw betrouwbare partner in de meest extreme situaties. De Li-Ion-accu wordt door de mechanische veren stevig op zijn plaats gehouden en de buitenkant van de zaklamp is gemaakt uit hoogwaardig A6061-T6 aluminium. Dit type aluminium is extreem stevig en zeer betrouwbaar.

De meegeleverde 21700 Li-Ion-accu is dankzij een ingebouwde usb-c-poort direct op te laden. Met een vermogen van 5000 mAh heb je meer dan voldoende vermogen. De lamp werkt dankzij de ALF-18 batterijhouder ook op een 18650 Li-Ion-accu. In de schakelaar op de lampkop zit een laadindicator. Elke keer als je de lamp aanzet, laat deze indicator direct zien wat de status van de accu is.

De TK30 heeft twee schakelaars: een rubberen schakelaar op de achterkant van de lamp en een roestvaststalen schakelaar op de lampkop. De rubberen schakelaar heeft een momentary-on-functie. Door deze schakelaar half ingedrukt te houden, gaat de lamp tijdelijk op de laatst gekozen lichtstand schijnen. Zodra je deze schakelaar helemaal indrukt, blijft de lamp aan staan. Wil je van lichtstand wisselen? Gebruik dan de roestvaststalen schakelaar. Eén klik en je schakelt door de standen heen. Als je deze schakelaar even ingedrukt houdt, activeer je de stroboscoopmodus.

 

  • High: 500 lumen, brandduur van ca. 3 uur en een bereik van 1200 meter
  • Low: 100 lumen, brandduur van ca. 6 uur en een bereik van 600 meter
  • Strobe: 500 lumen

Let alleen wel op: de Fenix TK30 heeft een laser classificatie van Class IIIb/ Class 3B. Dit is een zeer gefocusseerd en helder licht. Hierdoor mag je met deze zaklamp nooit in ogen schijnen. Mocht je dit wel doen, is er een risico dat de ogen beschadigd raken.

De Fenix TK30 wordt standaard geleverd met één 21750 Li-Ion-accu van 5000mAh, usb-c-kabel, pocketclip, polskoord, reserve O-ring, batterijhouder en een nylon holster

Bij langer gebruik van de turbomodus bouwt de lamp veel warmte op. Wanneer de lamp een temperatuur van 65°C of hoger bereikt, gaat de lamp automatisch een paar lumen naar beneden om de temperatuur te verlagen. Zodra de temperatuur verlaagd is, keert de lamp geleidelijk weer terug naar de turbomodus.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »