Blunt Golf G2

€90,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
BLUNT umbrellas heeft in samenwerking met Steve Williams (World Class Pro Golf Caddy) een unieke stormparaplu voor op de golfbaan ontwikkeld. Deze stormvaste golfparaplu beschikt over dezelfde revolutionaire technologie
Stock breuk tot 9 december 2020

Golf G2 Umbrella

 

Stock breuk tot 9 december 2020 !

 

Blunt G2 golf- en stormparaplu

Deze paraplu is ontwikkeld in Nieuw-Zeeland met Pro Golf Caddy Steve Williams.

Een golfparaplu / stormparaplu zonder scherpe punten aan de uiteinden van de hoes (gebruikmakend van de 'Floating Ribs' technieen resist), met framedenemistente , windkracht 11 (tot 120 km / u (of 1 1 Bft - orkaankracht). De afmetingen zijn groot, ideaal voor twee personen (of natuurlijk om zichzelf totaal te beschermen).

De diameter van de rails is ongeveer 1 cm: dat geeft stabiliteit ! Blunt G2 golf- en stormparapluDe stick van de Blunt Golf_G2 is gemaakt van glasvezel: metalen onderdelen werden grotendeels achterwege gelaten om te voldoen aan de voorwaarden voor gebruik op golfbanen volgens de laatste regels (blikseminslagema). 'polyester, met een diameter van 146 cm biedt de paraplu ook bescherming voor twee personen.Blunt staat voor uitstekende kwaliteit  en het gebruik van materialen van de hoogste qualiteit bij de productie van deze innovatieve paraplu.

Deze Blunt paraplu beschikt over de gepatenteerde Blunt RTS technologies wat inhoudt dat de stutten onder spanning komen te staan ​​bij het openen van de paraplu wat de stabiliteit van de Blunt paraplu's verbetert. Blunt G2 golf- en stormparapluDe Blunt Golf_G2 wordt geleverd inclusief MOUW hoes met draagriem .

De opening is handmatig en dankzij de thermoplastische rubberen handgreep kunt u hem gemakkelijk in de hand houden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »