Zore-X Gun Lock 9x19

€149,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
ZØRE-X is een kaliberspecifieke, elektromechanische vergrendeling voor semi-automatisch vuurwapens, waar ongeoorloofd gebruik wordt voorkomen.
ZØRE X is de snelste manier om één gesloten vuurwapen ,héél snel te wapenen !

Afbeeldingsresultaat voor Zore-X Gun Lock 9x19

De revolutionaire combinatie-wijzerplaat van ZORE X is ontworpen om een ​​snelle ontgrendeling onder alle omstandigheden mogelijk te maken, zelfs bij geen enkel zicht. De knop telt de klikken en herkent snel de juiste volgorde. U hoeft niet vanaf een specifiek punt te beginnen  als  u de draaiknop begint te draaien  ....(met de klok mee of tegen de klok in) 

Met deze twee factoren kunt u, uw wapen ontgrendelen zonder ernaar te kijken. U kunt maximaal 20 cijfers kiezen, elk cijfer maximaal 9 klikken. U kunt voorbij het laatste cijfer rollen en het slot herkent nog steeds de juiste combinatie en ontgrendelt onmiddellijk. Je zult je niet realiseren hoe snel het is totdat je het zelf probeert.

SLUITMECHANISME:

Wanneer vergrendeld - ZORE-X's gepatenteerde cartridge zit in de kamer, zonder enige druk uit te oefenen op het pistool , elke poging om het pistool  te laden zorgt ervoor dat de cassette radiaal expandeert met 10x de kracht die erop wordt uitgeoefend. Het voorkomt beweging en vergrendelt het pistool onmiddellijk.

kalibers:
9 × 19 (beschikbaar) 0.40 0.45 (komende)

Gewicht:
4.7 oz (135 g)

Kleur:
Zwart en geel

materialen:
AISI 4340, ST.S 17-4 PH, H900, silicone, nylon 6/6 GF, Peek

Accu:
CR2 3.0V

Batterijduur:
3500 Vergrendeling Ontgrendelen. 2-3 jaar standaardgebruik

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »