Wiley X WX Saint Polarized

€149,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Topper !! American Sniper .... Duurzame, aerodynamische zonnebril ,lichtgevormde WX Valor resulteert in een coole eyewear met een grote duurzaamheid. Het matzwarte frame is ontworpen om te voldoen aan de klassieke look die in elke situatie past.
Artikelnummer: 18406

Maak kennis met de lichtgewicht en Bad-ass bril de : WX SAINT, een ontwerp met frameloze onderlens en een uniek kliksysteem met frames, waardoor het heel eenvoudig is om de lenzen in alle omgevingen te verwisselen. Hoogglans zwart frame en gepolariseerde rook groene lenzen geven je de perfecte formule voor een smaakvolle oogbescherming die te allen tijde veiligheid biedt. Je krijgt fatsoenlijke en evenwichtige brillen bij dit model. Het WX gebogen tempelsysteem biedt u een veilig en comfortabel gevoel dat u in staat stelt om snel en snel te bewegen zonder de veiligheid in gevaar te brengen die de brillen bieden.

De gepolariseerde lens biedt de gebruiker een beter zicht en zorgt ervoor dat de ogen comfortabeler en beter uitgerust aanvoelen. De meeste gebruikers zullen gepolariseerde lenzen enorm helpen bij het verbeteren van de helderheid en kwaliteit van hun gezichtsvermogen overdag. Gepolariseerde Wiley X-lenzen verminderen verblinding en het speciale materiaal en filter maakt het gemakkelijker om in het water te kijken en maakt het daarom ook ideaal voor watersporten. De Wiley X Filter 8 ™ gepolariseerde rookgroene polycarbonaat lenzen bieden maximale verblindingsbeperking zonder vervormde kleuren. Geweldig voor algemeen gebruik overdag. De WX-gepolariseerde lenzen bieden 100% UV-bescherming en zijn gecoat met een hydrofobe en anti-reflecterende coating die wordt beschermd door de T-Shell ™ krasbestendige lagen.

Afbeeldingsresultaat voor WX Saint Polarized Wiley X

Afbeeldingsresultaat voor Black Ops WX Nash Polarized

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »