Wiley X XL-1 AD COMM Smoke/Clear/Rust Matte Black Frame

€129,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De XL-1 ADVANCED COMM hoogste veiligheidsnormen voor ballistiek voldoen, verwisselbare lenzen, ultra- dunne tempels en zijn voorzien van een lichtgewicht ontwerp voor comfort de hele dag door.
Artikelnummer: 18406

Vraag: Wanneer worden zonnebrillen meer dan alleen eyewear? Antwoord: als ze superieure bescherming bieden tegen onverwachte schokken, voorkom dan dat al het perifere licht uw zicht belemmert, een verwijderbare gezichtsholte die voorkomt dat stof en vuil in uw ogen komen, aan de hoogste veiligheidsnormen voor ballistiek voldoen, verwisselbare lenzen, ultra- dunne tempels en zijn voorzien van een lichtgewicht ontwerp voor comfort de hele dag door. Net zoals de XL-1 ADVANCED COMM.

XL-1 ADVANCED COMM is gebaseerd op XL-1 ADVANCED, maar met een extra functie van de ultradunne slapen - de COMM-tempels. De COMM-tempels zijn speciaal ontworpen om druk op uw hoofd te verminderen wanneer u gehoorbescherming van oormoffen of verschillende helmen voor een langere periode gebruikt. De COMM-tempels zijn ontworpen om de ervaren en kieskeurige operator veel comfort te bieden.


Smoke Grey
Absorbeert alle kleuren op dezelfde manier waardoor dezelfde kleurperceptie behouden blijft, zonder zonnebril. Perfect bij fel licht. Maximale verblindingsbeperking. De polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

Clear :


Beschermt het oog en de omliggende weefsels / structuren. De polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Maximale lichttransmissie laat u de precieze kleurwaarden zien. Wazig of bewolkt, schemer / zonsopgang en gebruik binnenshuis. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

Rusty glas :

Filtert de meeste blauwe lichtgolven, het belangrijkste onderdeel van verblinding en waas. Verbetert het contrast in omstandigheden met gemiddeld tot weinig licht. Deze polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

Shatterproof Selenite ™ polycarbonaat lenzen die voldoen aan de MIL-PRF-32432 (GL) -ballistische normen. ANSI Z87.1-2010 Hoge snelheid en massale slagvastheid, en EN 166 F Hoge snelheidsimpact. 100 procent UVA / UVB-bescherming met vervorming, zonder duidelijkheid. T-Shell ™ -lenscoating is bestand tegen krassen in extreme omgevingen. Foil ™ lenscoating biedt bescherming tegen mistvorming. Verwijderbare Ultra Foam ™ -pakking om wind, stof en vuil te blokkeren.

Klaar voor RX

 

Afbeeldingsresultaat voor XL-1 AD COMM Smoke/Clear/Rust Matte Black Frame

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »