Carinthia

€0,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Wij zijn verdeler van het merk Carinthia .
Neem contact met ons ,voor verdere informatie en details van hun assortiment !

Law Enforcement

G-LOFT_Logo

ONTWORPEN OM JE TE BESCHERMEN !

Hebben outdoor atleten, soldaten en jagers een gemeenschappelijke basis? Hoe verschillend deze gebieden ook zijn, er is nog steeds een gemeenschappelijke noemer te vinden. Alle drie de groepen zijn altijd op kleding en / of uitrusting in de respectievelijke toepassingsgebieden geweest. Kleding en uitrusting bieden niet alleen bescherming en beveiliging, maar kunnen ook uiterst belangrijk zijn om te overleven in gevaarlijke situaties. Daarom natuur-liefhebbende outdoor enthousiastelingen, soldaten, politie, jagers en Survival specialisten rekenen op CARINTHIA producten, een merk van Goldeck TEXTILE GmbH.
Ons internationale bedrijf heeft zijn oorsprong in Karinthië, de zuidelijkste provincie van Oostenrijk. Bijna 70 jaar lang staat de productie van slaapzakken en kleding voor koud weer voorop bij onze activiteiten. Professionals vertrouwen op Karinthië. Of u nu op expedities naar de Noordpool / Zuidpool of in de hoge bergen onder de meest ongunstige omstandigheden voor militaire operaties in crisisgebieden, onze producten zijn bedoeld om zwaarste eisen te weerstaan.
G-LOFT® is een geavanceerde sleutel tot ons succes in Seeboden. Warm, licht en ademend: de revolutionaire G-LOFT®-isolatie voldoet aan de hoogste normen en combineert de voordelen van natuurlijkheid met de robuustheid van een synthetische vezel. En het is permanent. Onderzoek en ontwikkeling, evenals de nieuwste bevindingen in materialen en nieuwe ontwikkelingen en materiaalcombinaties, vormen de sterke basis voor ons assortiment. In productontwikkeling vertrouwen we daarom op professionals uit verschillende sectoren en creëren we dus door professionaliteit en flexibiliteit in productie.
100% "Made in Europe"
Voor ons merk CARINTHIA zijn Europese kwaliteitsnormen erg belangrijk. Dat is waarom wij onze producten binnen Europa vervaardigen. Onze productiefaciliteiten bevinden zich enerzijds op ons hoofdkantoor in Oostenrijk en anderzijds in onze fabrieken in Slowakije en Moldavië. Alleen op deze manier is het mogelijk om productienormen van de hoogste kwaliteit te leveren.

 

Ontwikkeld om taken en plichten te kunnen vervullen, moet het operationele vermogen op elk moment aanwezig zijn, vooral bij lage temperaturen.
Rechtshandhavingsambtenaren die na een periode van hoge activiteit niet-beschermde, statische taken uitvoeren, hebben goede isolatie nodig om te waken tegen onderkoeling door wind en weer.
Ervaar onderstaand de bescikbare items gemaakt uit  : G-LOFT, met zijn ongeëvenaarde isolatie-eigenschappen en uitstekende compressie,

 

G-LOFT ULTRA JACKET

 

LIG G-LOFT JACKET

 

LIG G-LOFT VEST

 

LIG G-LOFT TROUSERS

 

MIG G-LOFT JACKET

 

HIG G-LOFT JACKET

 

HIG G-LOFT TROUSERS

Afbeeldingsresultaat voor ISG 2.0 JACKET

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »