Korte Honden - leiband COBRA

€79,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
De korte leiband Cobra van md-textile kan direct op de riem worden bevestigd, zodat de handler beide handen beschikbaar heeft.
MATERIAAL
Tube strap: nylon (MIL SPEC MIL-W-5625); Karabiner: aluminium
 beoordelingen
De korte leiband Cobra van md-textile kan direct op de riem worden bevestigd, zodat de handler beide handen beschikbaar heeft. De riem heeft een totale lengte van 50 cm, gemeten vanaf het begin van de karabijnhaak tot het einde van de polsriem. De bovenste handlus kan direct op de riem in de ankersteek worden bevestigd of op een afzonderlijke karabijnhaak / D-ring worden geslagen. Door de CNC-gefreesde Cobra-gesp kan de riem indien nodig in het midden worden gescheiden om de hond verder te kunnen leiden. Daarom wordt een tweede handlus genaaid tussen Kong Frog en Cobra Buckle. De Kong Frog zorgt voor een veilige bevestiging van de riem aan de kraag en, dankzij het veiligheidsslot, kan de gesp in de trekrichting worden geopend. Handgemaakt uit Duitsland van de beste beschikbare materialen.
De korte leiband is gemaakt van MIL SPEC MIL-W-5625 gecertificeerde buisvormige band, de riem ligt perfect in de hand met een breedte van 25 mm. De riem heeft een breekkracht van> 1000 kg.
 
Totale lengte: ongeveer 50 cm.
Gewicht: ongeveer 145 g.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »