Carinthia Military Slaapzak Defence 4 - 3 seizoenen Olive Green

€169,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Performante all-round mummyslaapzak voor 3 seizoenen. 100% betrouwbaar zowel bij koude nachten als op het terrein in zware omstandigheden.
Artikelnummer: 92450


Defence 4   
 MODEL 185CM  MODEL 200CM                     
Lengte   
 185cm  200cm
Kleur   
 NSN OLIVE
 8465-41-000-1604
 NSN OLIVE
 8465-41-000-1606
Gewicht   
 1.850g  2.000g
Opgevouwen   
 23 x 38cm  25 x 38cm
minus15-minus35

Technische info:
  • Microvezel Nylon, zeer stevig
  • Waterproof (coating)
  • G-Loft isolatie
  • Dubbele beschermlaag, er zijn geen stikperforaties in de buitenlaag (bescherming vocht+koude lucht)
  • Voetuiteinde is trapeziumvormig, de voeten steken niet uit en blijven warm
  • Thermoflect technologie: reflecteert lichaamswarmte terug naar het lichaam
  • Tweerichtings ritssluiting met afdichting, houdt de warmte binnen en wind en vocht buiten

G-Loft isolatie + Vulling Gemaakt van hoogkwalitatieve bi-component polymeren. Qua structuur is deze isolatie vergelijkbaar met hoogkwalitatieve ganzendons, zeer veerkrachtig en warm. 


Dubbele laag, losse buitenlaag Twee isolatielagen, de buitenlaag wordt op het laatst bevestigd waardoor er een luchtlaag ontstaat tussen de gewatteerde isolatie en de buitenlaag. Er zijn geen stikperforaties in de buitenlaag voor een betere bescherming tegen wind en vocht.

MUMMY SHAPE Om warmteverlies te beperken is de slaapzak gebouwd volgens de proporties van het lichaam bovenaan breder en smaller naar het voeteinde toe. Echter is aan het voeteinde een verbreding voorzien, vergelijkbaar met de vorm van een trapezium. Hiermee wordt vermeden dat de voeten uitsteken en garandeert warmteretentie.


VOETEINDE IN TRAPEZIUMVORM Dankzij de trapeziumvorm aan het voeteinde steken de voeten niet uit. Hiermee worden 'koude spots' vermeden en blijven de voeten warm. 
 

THERMOFLECT Thermoflect is een ultra lichte, ultra zachte, ademende laag die lichaamswarmte terug reflecteerd naar het lichaam. Hierdoor wordt de warmteretentie verhoogd met 11%.

TWEERICHTINGS RITSSLUITING Uitgerust met een tweerichtings ritssluiting. De ritssluiting aan de bovenkant klemt niet waardoor de rugzak zeer snel geopend kan worden (nuttig bij alarmsituaties). De ritssluiting aan de onderkant kan wel geklemd worden zodat de onderkant open gelaten kan worden voor ventilatie indien gewenst.

COMBINEERBARE 'SLEEPING BAG SYSTEM' Deze slaapzak kan gecombineerd wordt met andere slaapzakken van Carinthia die ook over het combi label beschikken. Op die manier kan de gebruiker zelf bepalen welke bescherming nodig is afhankelijk van de activiteit en omgeving. (bijkomende laag toevoegen voor extra bescherming bij extreem lage temperaturen)

 

 


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »